Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos Tiina Suomalaiselle esimerkillisestä kansalaistoiminnasta

Bilteman/Puuilon parkkialue on kokonaan pihaa. Kaikki risteykset on siis tasa-arvoisia. Myöskään se välissä menevä tien oloinen ei ole etuajo-oikeutettu.

Minkä älyn tasolla TV-ohjelmien suomenkielinen tekstitys sijoitetaan peittämään muun tekstityksen ruudulla? Kummastakaan ei enää saa selvää.

Sauli Niinistö on 2 kauden aikana tuominnut Ukrainan sodan. Kannattaako siintä muistelmateosta kirjoittaa?

Minulla kävi samalla tavalla poliklinikalla käydessä. Ei halunnut kertoa tutkitusta eikä paljon muustakaan, tuli semmonen kuva, että mitä tulit. Eihän sinne kukaan huvikseen mene pitkän odottelun päästä.

Kiitos Tiina Suomalaiselle esimerkillisestä kansalaistoiminnasta venäläisten ostosmatkailijoiden informoinnin suhteen! Minäkin uskalsin sanoa tänään venäläisille ääneen: Njet voine, Slava Ukraine! Tuntui hyvältä kuin vain pohtia tietääkö/välittääkö tuo henkilö mitä Venäjä tekee Ukrainassa? Entäpä jos esim. jokin kansalaisjärjestö kutsuisi meidät kaikki osallistumaan banderolleihin kirjoitettuna edellä olevat lauseet esim. Prisman parkkipaikalle venäläisbussien saapumisaikaan pe ja la aamuisin. Näyttäisimme esimerkkiä välittämisestä ja kansalaisrohkeudesta moneen suuntaan.

Kiitos pikkusiskolle, parempaa syntymäpäivälahjaa ei voi saada isosiskot.

Hei vaan asiantuntijat, jotka organiseerasitte tuon Hopeavuoren putsauksen. Jäikö työ kesken, kun puhurilla oli noin helppo kaataa vielä lisää autioksi hakatulta alueelta täysikasvuisia honkia! Menee ainakin 50 v luonnon toipumiseen!

Tallinnan edustalla uponnut luksusjahti kulutti polttoainetta 690 l/tunti/33 solmun nopeudella! Veneetkö ei ympäristöriski? Miksi asiasta ei puhuta, vain autot on pahe.

Kiitos Jouko Saramies erinomaisesta mielipidekirjoituksesta.

Hoivakodeissa ei ole viriketoimintaa kuin aniharvoin. Asukkaat oireilevat ja lääkärit määräävät yhä lisää rauhoittavia! Tämä meininki on jatkunut jo aivan liian pitkään...

Suuret ja ahneet lääkefirmat ovat ostaneet lääkäreiden terveen järjen. Pillerit eivät paranna sairautta. Milloin he sen käsittävät?

Onneksi Putinilla ei, tiettävästi, ole poikaa. Rakentaisi varmaan samanlaisen dynastian kuin Pohjois-Koreassa. Kauhealta isältä kauheammalle pojalle.