Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Taas kerran suurkiitokset yhdelle parhaista asiakaspalvelupaikoista. Iloisesti tervehtien ja palvelu aivan huippua. Kierrätys Laineaholla on ilo asioida ja hyvä fiilis ja asenne välittyy joka kerta.

Miten on mahdollista että naapuri shoppailee täällä niinkuin eivät olisi syyllistyneet raakaan sotaan Ukrainaa vastaan, ei mitään häpyä! Vielä ihmeellisempää on se ,että Suomi sallii sen, jopa joku kansanedustaja Lappeenrannassa sallii sen. Karmeaa!

Eikö Suomen hallituksella ole selkärankaa lopettaa viisumien myöntämistä venäläisille ja näyttää, että hyökkäyssodalla on seurauksia myös tavallisille venäläisille ja estää heidän vapaa kulku Suomeen ja Eurooppaan shoppailemaan ja lomailemaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ei taaskaan yhtään aikuisten ja ikäihmisten istuttavaa penkkiä Kansalaistorilla. Vanhempaa väestöä ei arvosteta tässä kaupungissa.

Kas kummaa, viljan maailmanmarkkinahinta romahti juuri sopivasti satokauden kynnyksellä. Eipä taida sitä päivää tulla, jolloin alkutuottaja saisi tekemästään työstä kunnon korvauksen. Hävytöntä!

Taas kerran suurkiitokset yhdelle parhaista asiakaspalvelupaikoista. Iloisesti tervehtien ja palvelu aivan huippua. Kierrätys Laineaholla on ilo asioida ja hyvä fiilis ja asenne välittyy joka kerta.

Eksoten ajanvarauksen soittopyyntö aikavarauksella ei pelaa. Jos soittoaika on varattu klo 12–13, soitetaan vasta klo 14.30 tai 19.20. Ei voi vaatia, että asiakas kokopäivän kyttää varattua soittoa. Ei ruuhka voi olla selitys! Mikä on syy?

Lappeenrannan alueen ravintoloissa ja baareissa bändien nimet vaihtuu mutta soittajat pysyy samoina. Haluttais kuunnella välillä muitakin kuin näitä kierrätys "Kettusia".

Onko Lpr:n lentokenttää käytetty venäläisten Suomeen matkailuun tarkoitettuja viisumia VÄÄRIN kauttakulkuun ulkomaille?

Kyllä sitä taas länkytetään kuukausitolkulla noista viisumeista! Kuin vanhan grammarin neula! Poistakaa tuo veroetu näiltä turisteilta. Matkustus hyytyy, kun maksavat paikalliset hinnat.

On se vaan kummallista,että venäläisille voi myydä täällä verotonta ruokaa ja muuta tavaraa, mutta aidoille suomalaisille ei sitten millään löydy tapaa helpottaa elämää!