Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos kaupungille vuosisadan munauksesta, minkä Hopeavuoren raiskaus sai aikaan!

Mitä yhteistä Utsjoella ja Lappeenrannalla? Samat polttoaineen hinnat. Sillä välillä on kaikkialla 20 senttiä halvempaa.

On hienoa, että Lappeenranta on saanut tekoälyn tavallisen älyn lisäksi liikenneväylien hoitoon. Älyn voisi testata hiekkalinnan ympärillä. Osaakohan äly ilmoittaa, että alue vaatisi tiehöylätasauksen kuoppien pohjia myöten.

Mahtaakohan olla olemassa sellaista kotimaista tv-ohjelmaa, jossa ei viljeltäisi gynekologian alapään ilmaisuja. Perheen kanssa ei tohdi katsella kotimaisia, olivapa ne sitten viihdettä, dokumenttejä tai epäonnistuneiden urheilijoiden reagointeja mainitsematta. Ulkolaisissa ohjelmissa ollaan sivistyneitä. Suomen ohjelmavastaavat laskevat läpi mitä tahansa.

On se hyvä, ettei A Kiljunen ole enää ehdokkaana.

Kiitos kaupungille vuosisadan munauksesta, minkä Hopeavuoren raiskaus sai aikaan! Sieltä on kerätty 50 vuotta talven mustikat, mansikat ja sienet. Nyt löytyy avara maisema ja myrskyn kaatamat hongat!

Onko Lpr:ssa polttoainekartelli, kun hinnat ei laske ja ero vain senttejä? Eekoon toimialajohtajan puheet ei ole uskottavia.

Iskut Ukrainan satamakaupunkeihin osoittavat, että pullistelija on täyttä ymmärrystä vaille. Ne ovat sylkäisy YK:n ja Erdoganin kasvoille.

Kaupunki ajattaa risteysalueen ojanvieret, mutta ojan toisella puolen kasvavat lepät jätetään näköesteeksi. Joka ikinen vuosi saa käydä parsimassa tehtyä "työtä".

Lappeenrannan bensa-aseman pitäjille voi vain todeta, ettei meillä mitään kartellia ole, on vain sattumaa että bensa on kalliimpaa kuin muissa lähikunnissa. Petteri Väyrynen sanoi, että hintaan vaikuttaa kilpailutilanne, mutta se ei ainakaan näy Lappeenrannan bensa-asemilla.

Markkinat määräävät bensan hinnan. Entäs, jos jakelijoilla on hintakartelli? Onko Lappeenrannan kauppiailla hintakartelli?

Tähän asti yksi venäläinen omisti asunto-osakkeen tai kesämökin Suomessa. Nyt omistus on hajautettu jopa kymmenelle, jotta kaikki pääsevät Suomeen täällä olevan omaisuuden varjolla.

Ongelmayhtiö Fortum jakaa osakkeenomistajilleen osinkoja miljardi euroa vuodessa. Viimeksi maaliskuussa, kun Venäjä oli jo hyökännyt Ukrainaan. Suomen valtio, joka omistaa 51 % Fortumista, saa vain 500 miljoonaa euroa vuodessa?

Kaukaa rajojen takaa ammutaan ohjuksia siviilikohteisiin Ukrainassa tappaen ihmisiä. Onko se tervejärkisten hommaa ja voiko siitä selvitä ilman rangaistusta? Ajatelkaa, jos Lappeenrantaan ammuttaisiin samalla tavalla.

Bonushinnat Eekoon ABC-asemilla bensassa!

Jos Lappeenrannan ABC-asemien bensahinnoittelu perustuu alueen kilpailutilanteeseen, niin ABC-pomot pitänevät kalleinta hintaa kilpailuetuna! No se pitää toki katteet kohdallaan.