Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei tajua Helsingin päättäjät, mitä itärajan avaaminen merkitsi. Ukrainalle selän kääntö ja meille korona

Itänaapurien suosimat marketit voisivat asentaa esim. juusto- ja kalatiskien läheisyyteen tv-monitoreja. Monitoreja, jotka lähettäisivät Ylen venäjänkielisiä uutisia siitä, kuinka Putinin erikoisoperaatio Ukrainassa toimii.

No nyt on keksitty rahareikä Lrannan ja Imatran kunnille: teiden tekoälyttäminen. Ei hokannut kukaan kysyä, miksi, mitä varten ? Vajaalla miljoonalla eurolla olisi palkattu yksi ihminen lähes 20 vuodeksi tutkailemaan täyspäiväisesti katujen kuntoa, keräilemään dataa .

Iäkäs sukulainen sai pitkäkestoisen nitroreseptin. Ei mitään ohjeistusta lääkäriltä. Sama peli jatkui, kun itse apteekkari oli lääkettä antamassa. Sopivuutta muihin lääkkeisiin ei tarkistettu. Miehiä molemmat. Miten on niin vaikeaa kohdella vanhuksia arvostavasti!

Kirjasto ja uimahalli/kuntosali suljettu yhtäaikaa keskustassa. Sulku liian pitkä. Virkamiehet ja päättäjät lomailee. Palveluja kesälomilla jatkossa. Kaikilla ei ole mökkejä eikä varaa matkustaa.

Lähes kaikki 70-luvun kerrostalot on on pilattu lasikaiteilla remontin yhteydessä! Aikakauden arkkitehtuurin kunnioitus on unohdettu! Ovat myös kuumia, paljastavat parvekkeen tavarat ja kalliita. Obs.

Joka hyväksyy venäläisten ostosreissut Suomeen, on sydämetön, rahanahne julmuri. Luuleeko joku tosiaan, että he katsovat täällä oikeita uutisia. Voi myssyn tyhjyys.

Naapurissa n. 12-vuotias ukrainalaispakolaisen tyttö lauloi kauniisti ikkunassa, kun vanhemmat poimivat mansikoita. Samaan aikaan valloittajat ajelivat maastureillaan ostoksilla Suomessa. Hävettää.

Ei tajua Helsingin päättäjät, mitä itärajan avaaminen merkitsi. Ukrainalle selän kääntö ja meille korona. Itänaapuri huoltaa autonsa ja ostaa tavaraa myyntiin.Törkeää.

Menet Hkiin tai Jsuuhun, niin polttoaine on 20 senttiä halvempi. Väkisin pitää viisumi hankkia ja alkaa käydä Venäjällä tankilla, olkoon moraalitonta.

Suomalaiset poliitikot ja virkamiehet eivät pätkääkään välitä Venäjän suorittamasta ukrainalaisten kansanmurhasta. Viisumeita myönnetään entiseen malliin, jotta syylliset pääsevät Suomeen ja Helsingin kautta maailmalle.

Nyt on sitten taas päästetty piru irti Suomessa yksityismetsiin, autoilla ja peräkärry-yhdistelmillä liikkuvat haravapataljoonat, repivät mustikat raakoina. voi.

En ole koskaan hävennyt olla suomalainen, mutta nyt alkaa tunne hipoa mieltä. Miksi otetaan vastaan venäläisiä shoppailijoita tällaisena aikana. Ei järjen häivää. Ei olla yhtään parempia kuin venäläiset. Raha sanelee ja syyttömät kärsii. Mikään asia ei puolusta tätä toimintaa.

Kyllä Suomi on uskomattoman naiivi avatessaan itärajan liikenteelle keskellä Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa.

Häpeällistä, että hallitus ei vieläkään ole kieltämässä venäläisten maahantuloa, tekopyhää ja moraalitonta. Ottaisi mallia Virosta.

Kaksi taitoa on Suomessa mennyttä: yleisurheiluosaaminen ja valtioyhtiöiden pörssiyhtiöosuuksien ostaminen.