Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vai ruvettiin taas myymään venäläisille lohta ja juustoa. En ymmärrä enkä hyväksy

Onhan venäläisiltä ostosmatkailijoilta poistettu alv-palautusoikeus? Mikäli näin ei ole tehty, niin se on suuri vääryys suomalaisia asiakkaita kohtaan.

Mustikat eivät ole vielä kypsiä ja osittain vihreitäkin, mutta ensimmäiset marjastajat ovat jo metsässä oikein peräkärryn kanssa.

Jos jossain on ilmaa hinnoissa niin silmälaseissa. 50 %: n alennus toisella ja silti satoja euroja kalliimpi kuin toisaalla! Ei se alennus vaan lähtöhinta on se juttu. Kiertely kannattaa!

Alueen kauppoihin tilataan lisää juustoa venäläisille. Samaan aikaan Venäjä pommittaa Ukrainassa siviilejä ja estää viljan viennin aiheuttaen nälänhätää. Jokin ei täsmää.

Ratakadulta käännyttäessä Vanhalle Viipurintielle ei mennä liikennevalojen mukaan vaan kolmion.

Venäläisten shoppailijoiden kumartelu jatkuu entiseen malliin. Nopeasti yrittäjät sulkivat silmänsä Venäjän raakuuksille Ukrainassa. Vain raha ratkaisee. Järkyttävää.

Suomen päättäjät! Ottakaa mallia Amerikasta, kannabissätkä huuleen ja rupeaa asiat sujumaan!

Kun 2 diktaattoria alkaa neuvotella kolmas välikätenä, niin siitä ei hyvä seuraa. Valtioita on erotettu kansainvälisistä yhteyksistä, miksi ei Turkkia?

Vai ruvettiin taas myymään venäläisille lohta ja juustoa. En ymmärrä enkä hyväksy. Nyt se raja kiinni ja heti. Huoltakaa vaikka niitä rajapuomin saranoita seuraavat kaksi vuotta.

Eikös tässä pitäisi olla pakotteet päällä. Nyt myydään tavaraa venäläisille turisteille. Venäjä käy tuhoamissotaa Ukrainassa. Kaupankäynti heidän kanssaan tässä tilanteessa täysin tuomittavaa ja moralitonta. Slava Ukraini!