Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kaupunkisuunnittelun pitäisi muuttua samaan suuntaan yhteiskunnan muutosten kanssa. Miksi vaatia liiketiloja jokaisen keskustan kerrostalon alakertaan, kun niille ei ole kysyntää. Ei edes Manhattanilla jokaisessa talossa ole kauppaa tai ravintolaa.

Oudosta asiasta väännetään kättä. Tavallinenkin tahvo ymmärtää, että henkil,ö joka hoitaa muita ihmisiä, pidettäisiin terveenä kaikin keinoin. Viittaan hoitajien rokotuksiin

Kadut ja ympäristö -vastuualueen tuotantopäällikkö: kaupunki ei ole suunnitellut - se on sattumaa. Kaupungin kunnossapitopäällikkö: keskusta-alue ei vielä poikkeuksellisen hankala ajajille - eivät ole laittaneet vielä valituksia. Tämäkö on kaupungin suunnittelu- ja toimintastrategia: ei suunnitella, toimitaan sattuman varassa, tiedotus puutteellista ja odotetaan kaupunkilaisten reaktiota? Ja sitten päästään sanomaan, että aina ne valittaa.

Nyt kun kaksoisraide on olemassa niin lättäjunat on saatava liikenteeseen Imatra-Lahti välille.

Vasemmistohallitus on unohtanut yli 55-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät. Näkevät nälkää. Ei rahaa ostaa ruokaa. Keskustan Saarikko "Kaikista pidetään huolta." Eivät pidä. Jos seuraava hallitus on kokoomusvetoinen huonosti käy em. työttömille. Suomiko hyvinvointivaltio?

Lpr:n lentoaseman toiminta kannattaisi "tarkistuttaa" ulkopuolisella. Veikkaan kun jarrua painetaan jo valtiovallan puoleltakin, luvut ei täsmää ja tukihakemukset on apukoulupohjalta tehty. Kaikki ei OK?

Nyt suomalaisten luonne testataan, jos pitää lähteä tankkaamaan naapuriin ja olisiko oikein laittaa nyt tänä aikana raja kiinni myös idästä (Venäjältä) tulijoilta. Mieluummin syödään omat ruokamme ja tuetaan Ukrainaa kuin annetaan venäläisille.

Suomen tavaralikenne maanteillä oli ajautumassa hyvää vauhtia venäläisten käsiin. Nyt sitten taivastellaan syntynyttä kuljettajapulaa. Pitäisilkö sanoa, sitä saa mitä tilaa. Niin, tai ei aina kuljetusta.

Iltalehden kuntavertailussa Imatra ja Lappeenranta luokiteltiin kuihtuviin kuntiin, Luumäki ja Savitaipale parhaimpiin sekä loput vaarassa oleviin kuntiin.

Toivottavasti ruskipoika sulkee rajansa, kun saa ahneet tankkaajat puolelleen ja mitä varten niitä viisumia myönnetään venäläisille, mikä on Suomen oikeudenmukaisuus tässä maailman ajassa.

Oli ikävä lukea Etelä-Saimaasta, kuinka kevein perustein abortti voidaan tehdä. Miksi syntymättömän lapsen oikeutta elämään ei kunnioiteta?

On tainnut VRn johtoportaassa sukupolvi vaihtua, kun junat kulkevat enää tunnin välein nytkähdellen. Terveisiä 14.7. Lappeenrannasta. kun juna noin 1,5 tuntia myöhässä.

Nyt on alkamassa halvan bensan haku itärajan takaa ei sitä voi mitenkään estää. Säälittävää.

Kaupunkisuunnittelun pitäisi muuttua samaan suuntaan yhteiskunnan muutosten kanssa. Miksi vaatia liiketiloja jokaisen keskustan kerrostalon alakertaan, kun niille ei ole kysyntää. Ei edes Manhattanilla jokaisessa talossa ole kauppaa tai ravintolaa.

Sauli Niinistö seuraavaksi tasavallan presidentiksi poikkeuslailla, vrt. Kekkonen vuonna 1973.

Mihin tarpeeseen perustuu maanteiden ja pyöräteiden laitojen säännöllinen heinä- & kukkaniitto? Maailmanlaajuista pölyttäjien ahdinkoa ajatellen kysyn.