Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Tuntuu kuin kaikki ammatit olisivat varattu vain miehille

Kansanedustajia puolet pois. Samaten lomarahat pois. Lopetetaan puoluetuet ja kehitysrahojen maksaminen maailmalle. Hallitus unohtanut pienituloiset. Kaikki ei ole koronan ja Ukrainan vika.

Mitäs Rivo-Riitta sanoisi: minä teille kurtturuusun näytän.

Voiskohan nämä skoottivuokrausfirmat ohjeistaa näitä vuokraajia, että sen kulkupelin voi huoletta jättää keskelle jalkakäytävää tai pyörätietä. Nyt näyttää olevan vielä joitakin, mitkä on parkissa kulkuväylien vierellä!

Typerää tuo jäniksen käyttäminen keski- ja pitkillä juoksumatkoilla.

Lpr:n kuntapäättäjillä tuntuu noita ideoita riittävän mihin veroeuroja saadaan hukattua, mm. lentokenttä, saunamaailma, keskustahalli. Taitaa vain järki puuttua!

Miten yritystoiminta voi nostaa hintoja päivittäin vedoten inflaatioon, mutta me eläkeläiset ja palkansaajat emme voi nostaa palkkaamme säilyttääksemme ostovoiman. Hallitus, teillä on tehtävä!

Yli 2500 keskustalaista osallistuu puoluekokoukseen Lappeenrannassa seuraavana viikonloppuna. Liputtaahan kaupunki heillekin?

Paljo se keskustahalli tarvii vielä mynttonia? Mie voin laittaa satasen jos joku muukin laittaa.

Jääkiekon ystävä

Ei kai ole kahta sanaa, mikä taho on vastuussa kiekkohuumassa aiheutetuista vahingoista. Jääkiekkoliitto laiminlöi järjestäjävastuun, jos se järjesti koko hulabaloon! Vastuunkantoa tämäkin!

Tuntuu kuin kaikki ammatit olisivat varattu vain miehille vaikka nykyään niissä on naisiakin. Esim sähkömies, poliisimies, putkimies. Mies-liite turha.