Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mistä Lappeenranta tunnetaan? Montuista keskellä kaupunkia, tyhjistä liiketiloista vai?

Ruotsi ja Tanska ovat vaihtaneet Valko-Venäjän nimen Belarusiksi. Nyt Norja seuraa, Suomi myös mukaan heti!

Loppuu junamatkustaminenkin Lappeenrannasta, kun parkkipaikat viedään. Kuka haluaa asua tai tehdä töitä junankolinan ja kuulutusten keskellä? Ei järjen häivää!

Lämmin kiitoksemme Eksoten akuuttigeriatrian osaston taitavalle henkilökunnalle kokonaisvaltaisesta hoidostamme.

Mistä Lappeenranta tunnetaan? Montuista keskellä kaupunkia, tyhjistä liiketiloista vai? Rakuunoista, lehmuksista ja Raatihuoneen puistosta?

Erdogan kaivaa nyt verta nenästään. On ihan oikein, ettei Turkkia ole huolittu EU:n jäseneksi. Ei tarvita lisää diktaattoreita. Niitä on tarpeeksi jo.

Luontopolku. Puunjuurien ja kivien kirjoittama polku. Pientareella kieloja, apilaa, metsätähtiä ja puut täynnä linnunlaulua. Nyt paksu kerros hiekkaa. Eri näkemys tekijöillä ja käyttäjillä.

Harmittavan usein Suomen MM-kiekkoilijat kuluttavat voimiaan pitämällä kiekkoa kaukalon laidoilla vastustajan alueella. Maalin edusta jää miehittämättä.

Meltolan palokuoleman jutun lopussa T. Karhulan lausunto, joka ei sano yhtään mitään, hienoja sanoja peräkkäin. Toimipisteet kaupungin parhaimmilla, kalleimmilla paikoilla ja rahaa ei ole sinne missä sitä todella tarvitaan.

Hyvä Leijonat kun voititte, on hienoa olla suomalainen.

Ruotsalaistuomarien sekoilun johdosta Suomi mestariksi, parempi jäi hopeelle, tunnen myötähäpeää kaksikon takia.

Minkälaisia päättäjiä Eksotella on, jos se joutuu maksumieheksi tekemistään päätöksistä?

No on meitä moneks! Suomi voittaa kiekkokisan ja jotkut hyväkkäät mollaa saavutuksen. Elekee kahtoo jos on nuin tympeetä.

Ei semmosta kaupunkia ole kuin Hesa, on joko Stadi tai Helsinki.

Suosittelen kaupungin päättäjien ja etenkin lentokentän vastustajien katsovan Ylen dokumentin Mahtikoneita ja ilmastoihmeitä, jonka mukaan tulevaisuus on pikkukaupunkien lentokentissä.

Katse tulevaisuuteen

Olipa ilo lukea Piiluvan tonttien aikalisästä.

Saaren asukas