Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kun katselee tuolta Alfa-teeveeltä noita tanssiohjelmia, niin siellä vois nää ns, "balettitanssijat" mennä omiin tansseihin

Eikös seuraavakin presidentti voisi olla Niinistö? Säästyisi nimikylttejäkin.

Maataloustuki, on aika muuttaa järjestelmää. Tuen saa vain maataloudesta elantonsa saavat. Pellot pitää saada tukikelpoiseksi, kun sen vuokraa, maatalousyrittäjälle.

Kyllä on rasittavaa katsoa Suomen peliä. Tietokonepuolustuspeliä. Tappaa kiekkoilun, surkeaa. Kisojen paras peli oli Canada–Ruotsi. Oli ilo katsoa. Suomi pettymys.

MM-kisat ovat tynkäkisat. Parhaat pelaajat pelaa NHL-pelejä.

Onneks olkoon Ruotsin tuomarit, vain yksi jäähy tälle Suomelle. Tietokone ei pettänyt.

Nyt se on todistettu ihan paikan päällä! Kaupunki on kaikessa tietämättömyydessään hinannut nämä helvetinkoneet Hopeavuorelle. Siellä ne ovat möyrineet suuret osat aluskasvillisuutta ja samalla hävittäneet mm. kangasvuokkojen kasvupaikkoja. Samalla on hakattu lehtipuita, jolloin metsäpohja jää alttiiksi auringonpaisteelle ja kuivaa varmasti. Paikka on täynnä kaikenlaista arvokasta kasvillisuutta, joiden kasvustot ovat jääneet nyt telojen alle. Miksi mikään ei ole tässä kaupungissa säilyttämisen arvoista? Kuka näistä hakkuista oikein päättää?

Tietysti metsien hiilinielutilastoissa "romahti",koska metsänomistajat omistaa metsän sitoman hiilen ja sidonnalla on tietty arvo eli hinta.

Miten kaupunki jakaa vielä rahaa SaiPalle? sehän sai valtiolta rahaa puoli miljoonaa. Järjetöntä touhua.

Vode

Kun katselee tuolta Alfa-teeveeltä noita tanssiohjelmia, niin siellä vois nää ns, "balettitanssijat" mennä omiin tansseihin, niin eivät sotkisi normaalisti tanssivia.

Masa

Onhan vielä tuo uudenkarhea Salpalinja.

Erkki R

Lämpimät kiitokset Aki Honkatukia ja Syvänmerensukeltajat koskettavasta konsertista lauantaina Kareliasalissa. Kyllä me itkettiin ja naurettiin.

Käsittämättömän hankalaa saada kotirauha naapurustossa möykkäävän häirikön takia. Asunnon hallintaoikeusasia pitää saada nopeutettua, kun häiriköinti on jatkuvaa. Poliiseilla on varmasti tärkeämpiäkin tehtäviä, kuin käydä kertomassa häirikölle, miten kerrostalossa ollaan.