Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei hiekkalinna Saimaata kaipaa, paras paikka olisi Marian autio ja sinne keskipenkki vanhuksille

On niitä sellaisiakin taloyhtiön tyyppejä, jotka tunkee ihan ikkunan alle puuhailemaan. Yksityisyys kärsii, mut ei nää välitä siitä mitään.

Kun Bangkokin viiden vuorokauden sääennuste lupaa 30 astetta lämmintä, niin se tarkoittaa että Kaakkois–Suomessa on silloin 15 astetta lämmintä, eli näin helppoa on lukea ES:n uusittua sääennustetta.

Geopolitiikan tulos. Alko LRR alasajo: Fazer lähtee, kohta UMP, LUT pääpaino Lahteen. Marketit lähtee, jäähän meille tyhjä keskusta, tyhjät politiikot ja virkamiehet ja Facebook LPR, jossa mieltään voi vuodattaa.

Miksi kevättodistuksen numerot pitää antaa niin aikaisin? Haluaisin opettaa lukukauden loppuun asti, mutta numeronsa saaneiden oppilaiden motivointi on äärimmäisen vaikeaa.

Kysymys Ari Torniaiselle: korvaako valtio kunnille maatalouden tuotantotilojen kiinteistöverojelpotuksen? Nyt kunnista tulossa maksumies.

Ei hiekkalinna Saimaata kaipaa, paras paikka olisi Marian autio ja sinne keskipenkki vanhuksille keskustaan suunnitelluista hoitopaikoista.

KHK

Eekoo voisi sijoittaa rahansa Kasinoon eikä laiturijuottolaansa! Siellä olisi tilaa keittiölle ja asiakkaille syödä Eekoo-sapuskaa, mitä saa joka paikasta. Päättäjät, purattakaa laituri pois, niin näemme Saimaalle esteettä!