Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Rahvaanomaista puhua kaljasta, kun on kysymyksessä olut

Taisto Pitkäsen kirjoitus Fazerin tehdaspäätöksestä huokuu kokeneen teollisuusmiehen asiantuntemusta. Päätös uudesta tehtaasta "keskelle kylää" Vantaan ja Lappeenrannan puoliväliin on onneton. Kysymys ei ole historiasta. Kysymys on vuosien varrella kumuloituneesta hiljaisesta tiedosta. Kuka saa Lahdessa tuotantolinjat toimimaan halutulla tavalla?

Onko oikeasti tarvetta uusille toimistorakennuksille? Entäpä kuka haluaa asua junaradan vieressä?

Tampereella operoidaan kuulemma vanhojakin. Leikataan selkiä ja jalkoja, joita täällä ei haluta tai ehditä leikata. Pitäisikö saada Kelan kimppakyyti aikaiseksi.

83-vuotias

On se merkillistä, että Isisin "ilmoittaminen" terroriteon tekijäksi aina vaan kiihoittaa mediaamme mainostamaan asiaa.

Fazerin päätöstä on helppo ymmärtää. Lahdessa ei tarvitse tapella siitä, voiko kaupunki liputtaa Priden puolesta. Lahti panostaa tuleviin sukupolviin, eikä kuviteltuun menneisyyteen.

Kiitos, että rakennatte ulkoilupolkuja, mutta miksi päällystätte luonnon pehmeän, jalalle ystävällisen polun? Onko polut suunniteltu vain nuorille, hyväjalkaisille? Missä ovat penkit levähtää?

Rahvaanomaista puhua kaljasta, kun on kysymyksessä olut.

Jos Lappeenrannan päättäjät eivät osaa kuunnella kaupunkilaistenkaan tarpeita, niin eivät osanneet kuunnella Fazerinkaan tarpeita. Samaa harjoittelivat jo aikoinaan Ikean ja Kärkkäisen kanssa. Kaikki panostukset ja fokus olleet vuosia liikaa Venäjällä kaikkine edustustoineen.

Ei hyvältä näytä! Kyllä tämä nykyinen kunnan johto vie meitä kohti kuilun reunaa. Ihan älyttömästi hukattuja ja kalliita "päätöksiä". Alkaa pikkuhiljaa pelottamaan. Vakavan mietinnän paikka.

Onneksi toi karkkitehdas lakkaa saastuttamasta meidän rakasta Saimaata. Ei jäädä kaipaamaan mokomaa. Vielä kun Kaukas saataisiin puhtaaksi.

Kaapo

Maitopurkin hinta nousi huhtikuussa 20 senttiä. MT:n mukaan tilahinta nousi vain 5 senttiä. Sotahinnat kaupalla?

Hoitoalan myllerryksen keskellä on ainakin yksi positiivinen asia: Eksoten hoitotyön mikromanageeraajat eivät harkitse alan vaihtoa.