Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | EstaritPutin on kateellinen hyvinvoivalle Euroopalle, eikä hänellä enää ole muita keskustelukumppaneita kuin kanssarikollinen Lukashenko.

Putin on kateellinen hyvinvoivalle Euroopalle, eikä hänellä enää ole muita keskustelukumppaneita kuin kanssarikollinen Lukashenko.

Toimitusjohtaja Markus Hellströmin mukaan "Lahti vakuutti Fazerin kokonaisvaltaisella lähestymisellään"! Nyt on Lpr:n tärkeää selvittää, mitä Lahti teki kokonaisvaltaisemmin kuin me, jotta tulevaisuudessa ei kompastuta samaan virheeseen.

Onko se niin vaikeaa kertoa alkavasta TV-ohjelmasta "huomeniltana klo seitsemän". Ohjelma ei varmasti ala huomenna klo seitsemän niinkuin julistetaan, vaan silloin jotkut vielä nukkuvat!

Kenelle kuuluu kerätä aurausviitat pois? Ne ei kuulu luontoon.

Rakuunamäelläkin joutuu kiertämään Upseeritien kautta.

Putin ja Erdogan ovat samanlaisia diktaattoreita, joten saattavat hyvinkin juonia nyt keskenään. Kiusaa se on pienikin kiusa.

Ruoan hinnan nousuun Suomessa ei ole perusteita. Valtion ja EU:n tukipaketit ylikompensoivat (n. 700 milj.) maatalouden nousseet tuotantokustannukset.

Vuoden 2014 ja tämän vuoden 24.2. välisenä aikana Lappeenranta menetti Lahden suhteen logistisen kilpailuetunsa. Emme enää voi toivoa vastaavien suuryritysten sijoittumista, kun 200 km päässä oleva valtava kuluttajapotentiaali on poistunut. Ei auta kuin luoda itse uutta.

Toivottavasti ikivanha totuus toteutuu myös jälleen: "Sic semper tyrannis"!

Mihin on hävinnyt roskikset Taipalsaaren hautausmaalta? Onko seurakunnalta rahat lopussa, vai mistä johtuu, ettei jäteastioita enää alueelta löydy?

Oliko kaupungin virkamiesjohto ja poliittinen johto yhdessä lobbaamassa Lappeenrantaa Fazerille? Oliko yhteinen strategia miten toimitaan?

Hei, Novosti Yle antaa totuudenmukaista tietoa Ukrainan sodasta täällä asuville venäläisille. Jospa siitä tietoa leviäisi rajan toiselle puolelle.

Veneet kuuluvat satamaan samoin kuin käytössä oleva mattolaituri!

Tulikohan kaavoitettua asuinalue liian lähelle Ihalaisen kaivosaluetta?

Chymos uudelleen käyntiin. On 400 ammattilaista, ehkä Fazer voisi jättää muutaman linjan ja luopua muutamasta tuotteestakin tai alihankkia ne uudelta Chymokselta. Nyt on neuvottelun paikka. Tappiosta voitoksi.

Turkki pissaa Suomen muroihin ja silti suomalaiset edelleen matkustavat Turkkiin lomamatkalle. Itsekkyys ja lyhytnäköisyys huipussaan.

UPM Kaukaalla samat selitykset jatkuu hajuhaitoista: yritetään, yritetään, toivotaan, toivotaan. Tehkää ja investoikaa hajupäästöttömyyteen. Olimme jo tottuneet puhtaaseen ilmanalaan! Naurettavaa selittelyä.

Täytyy ihmetellä kaupungin toimintaa, kun mikään ei toimi. Esim. satamatoimisto, sinne ei pääse, puhelimella on auki miten sattuu eikä ovessakaan mitään tiedotetta? Luulisi virkamiesten heräävän, kehutaanhan satamaa ja Saimaata matkailuvalttina. Ei ole ihme, että Fazer valitsi Lahden!

KYLLÄSTYNYT

Ylihoitajat on tänäpäivänä tiimin vastaavia.