Estarit | Ei jäädä itkee Fazeria, perustetaan Chymos takaisin

Bravo Lukioteatteri ja Tunteellinen kone! On nuorten vuoro loistaa. Hieno esitys suuren nuorisoryhmän kanssa. Mitkä tanssi- ja lauluosuudet! Ainut miinus: musiikki soi liian kovaa yksilauluosuuksissa, sanat katosi. Lisää musiikkiteatteria!

No nyt niitä kävelijöitä pihakadulla riittää, kun Fazerkin siirtää tuotantonsa Lahteen.

Lappeenrannan keskustan tiet Suomen kaupungeista huonoimmassa kunnossa.

Vaikka Valtakadusta tehtäisiin moottoriliikennetie, niin se ei palauta LPR:n kaupallista keskustaa Valtakadulle.

Ei jäädä itkee Fazeria, perustetaan Chymos takaisin. Onhan täällä karkin tekemisen taito edelleen.

Sen kun haukutte kotihoidonhoitajia! Omaan nilkkaan pissitte ja vielä vähemmän tekijöitä kotihoitoon hakeutuu!! Ei ole pakko...

Minusta maanviljelijöiden elinkeino on tärkeämpää kuin hanhien suojelu. On järjetöntä suojella mittavaa tuhoa vuosittain aiheuttavia eläimiä. Jotain tolkkua sentään päättäjiltä.

Mihin on hävinnyt sairaaloista ylihoitajat? Onhan ylilääkäreitäkin edelleen, palvelupäällikkö-nimike ei sano yhtään mitään, mitä siis tekevät?

Miten Novosti YLE venäjänkieliset uutiset arkisin edelleen jatkuvat TV:ssä, kun kaikkea muuta venäläisyyttä poikotoidaan?

Eihän nuo veneet kaupunginlahdelta rannalle nostettuna mikään komistus ole. Keskustataajama on puolet vuodesta kuin joku varikko.

Julkisen puolen palkankorotukset voivat olla korkeintaan vientialojen suuruiset. Ylitys johtaisi leikkauksiin ja kuten viimeksi vuoden 2007 jälkeen, talouden 12 vuoden alakuloon. Sitä ei kukaan halua. Ahneudellakin on rajansa!

Mitäs vielä Fazeri Lahteen. Helikopteri Uttiin. Kanava kiinne. Synnytykset Kotkaan. Eiköhän siirretä samalla Lappeenranta Hesan kupeeseen.

Onko Suomessa vielä haastattelematonta henkilöä TV:n Nato- ja Venäjä-sumassa.

Lahden kaupungissa osattiin jotain paremmin kuin meillä, kun nappasivat Fazerin tehtaan sinne. Syytä selvittää mitä tarjosivat mitä meillä ei ollut antaa.

Kaikkea hyvää päätökselle siirtää historiallinen karkkitehdas Lahteen. Valinta on kuitenkin kuluttajalla, joten hyllystä tulee aina harvemmin tarttumaan Fazerin makeinen mukaan.

Kaukas löyhkää taas kuin kärpän raato. Eikö siellä osata ympäristöasioita, surutonta touhua

Ei kai sitä tarvitse kysyä, mihin kanava rahat käytetään? Teiden kunnossapito velkaa lyhentämään tietysti. Ovat jo hengenvaarallisessa kunnossa nyt.

Kyllä Foreca, Ilmatieteen laitos ja AccuWheather julkaisevat kymmenen päivän paikkakuntakohtaisia sääennusteita. Lappeenranta mukaan lukien.

Kannattaisiko Lappeenrannan vielä käydä neuvotteluja Itäradan linjauksesta Hamina-Kotkan sataman kautta. Kanavaliikenne seis.

Nyt loppui omarin ja mariannen mutustelu.

JK

Miksi sääsivu on vaihdettu lukijoille epämieluisaksi? Vai onko lehden levikki noin laaja nykyisin?

Vaikka en ole uskovainen, toivon että Luoja varjelisi meitä toiselta Trump-kaudelta ja että amerikkalaiset tulisivat järkiinsä tässä tilanteessa.

Missä kaupungin vetonaula norppanäyttely Saimaarium on? Miksi kaupungin tukipalvelujen pitää olla keskustassa turismialueella?

Vaadin että kaupunkinopeusrajoitus pudotetaan max. 45 km/h.Pelottaa olla koko ajan ohitettavana. Vaihtoehtoisesti mopojen nopeudeksisallitaan 60 km/h.

Mopotyttö

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka