Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Tunteellinen kone täyttä timanttia koko paketti. Todellista talenttia alusta loppuun.

Tunteellinen kone täyttä timanttia koko paketti. Todellista talenttia alusta loppuun.

Tyytyväinen katsoja

On se niin väärin, että ulkomaiden säätiloja ennustetaan kuudelle päivälle ja meidän oman maakunnan säitä vain kahdelle tai kolmelle. Mielestäni kaikkein kiinnostavinta on oman sään kehitys - vaikka viisi päivää, sen jälkeen muun Suomen. Muusta voisi karsia.

muutosta toivova

Linda Brandt-Ahde on oikeassa, että työllisyysasteen nostaminen 80%:iin on nimenomaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden vuoksi tärkeää. Työttömät ovat kalliita kaupungille Kela-sakkojen takia. Miljoonaluokan kysymys. Työttömyyden poistaminen muuttaa velat saataviksi.

YLE kysellyt moskovalaisilta mielipiteitä Suomen liittymisestä puolustusliittoon! Mitähän meistä ajatellaan... varmaankin naureskelevat ja tuomitsevat Suomen aikeet. Venäjä ei kysele naapureiden mielipiteitä, eikä heitä kiinnosta.

Suuret kiitokset ESKS:n päivystyksen ja os.4 ammattitaitoisille ja ystävällisille hoitajille. Kiireestä ja suuresta kuormituksesta huolimatta jaksatte hoitaa asioita potilaan parhaaksi häntä ymmärtäen.

Kiitos Lemin lausuntaryhmä, Huttulan martat ja muusikko Eija virkistävästä iltapäivästä laavulla.

Harmitus on kohdillaan, kun ostin pieneksi iloksi itselleni ruusukimpun, niin jo seuraavana päivänä puolet niistä varisti lehtiä ja kukat nuutui! Se siitä ilosta, en enää osta kukkia ko marketista.