Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt kun Valtakadusta tehdään pihakatu, niin eikö keskustan henkilöautoliikenteen sujuvoittamiseksi voitasi Kauppakatu avata liikenteelle

Nyt äkkiä kaupungilta ja muiltakin alan toimijoilta joku luvallinen paikka graffitien maalaukseen. Ärsyttää nämä surkeat töhryt uusissa, kalliissa seinissä. Hienojakin löytyy, esim. alikulku Iso-Kristiinan luona.

Onneksi Kaakon iltapäivä muuttuu kesän ajaksi ja loppuu se jääkiekon aivopesuyritys.

Olihan älyvapaa päätös kaupunkikehityslautakunnalta muuttaa koko Valtakatu leikkipuistoksi, aikuiset ihmiset

Marianautiosta Valtaautio. Onnea!

Weeran kortteliin toivotaan paljon vanhusten hoivapaikkoja tukemaan autotonta keskustaa. Kyllä Eksotella on varaa panostaa vanhuksiin.

KHK

Nyt kun Valtakadusta tehdään pihakatu, niin eikö keskustan henkilöautoliikenteen sujuvoittamiseksi voitasi Kauppakatu avata liikenteelle. Oleksin ja Ainonkadun väli sitten vaikka pihakatuna. Siten kytkettäisiin satama ja Linnoitus paremmin keskustaan.

Suomalaisten upseerien univormun takeissa oleva sininen muovinen nimikyltti olisi syytä korvata kankaaseen, tai erilliseen kangassuinkaleeseen tikatulla kantajansa nimellä. Muovinen nimikyltti vaikuttaa liian yksinkertaiselta.

Vai Suomi ja Ruotsi lisäävät jännitteitä Euroopassa. Mites Venäjä? Taisi trolli kirjoittaa.

Ei tyhjät tontit tätä valmiiksi rumaa kaupunkia rumenna vaan suunnittelijat, jotka keksi tehdä kaikkea kivaa betonista.

Imatran ja monen muunkin kokemuksen perusteella päihteiden käyttö ja erityisesti nuorten laittomasti hankittujen päihteiden käyttö johtavat älyttömyyksiin. Se ei ole cool. Se pitäisi tehdä nuorille selväksi. Mälli huulessa, imppaus, huumeet, tupakointi, alkoholi – ei coolia.

Rannalla talvehtivat veneet kertovat elävästä elämästä, samoin kuin käytössä oleva mattolaituri kesäisin! Se on Satama!

Venäjä kiittää Suomen tiedoitusvälineissä julkituoduista ja kaavailluista torjuntatoimista ja valmisteluista hyökkäyksien varalta.

Kyllähän sitä yksipuolista historiantulkintaa on tässä maassa koko toisen maailmansodan jälkeisen ajan harrastanut aivan joku muu kun oikeisto.

Kuinka kauan kestää Pikisaaren pienvenesataman laiturin korjaus?

Kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja Jyri Hänninen ratkaisi keskustan ja Marianaukion alueen elvyttämisen, muutetaan koko Valtakatu pihakaduksi, varmistetaan , että loppukin autolla liikkuminen häviää! Hienoa Jyri!!!

Kaupunkilainen.

Rehellisesti voi kyllä sanoa,että huonosti olisi kannaksella -44 käynyt ilman saksalaisis pst aseita ja syöksypommittajia, jotka saatiin Rytin ansiosta. Hän on isänmaan suuri sankari. Mitenkään väheksymättä rintamasotilaita. Anteeksi tämä historiallisen totuuden kertominen.

Suomi ja Ruotsihan ne jännitteitä lisää mutta venäjä hakee sopua ja rauhaa ukrainassa. Pa-kaa päässä!?