Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei todellakaan Saimaan kanavan rahoja Kutilan kanavalle

ISOT KIITOKSET Eksotelle ja Ekks:n osasto K3:n upealle ja osaavalle henkilökunnalle hyvästä hoidosta. Ja keittiöön myös kiitokset, ruoka on todella hyvää.

Sanomalehtien lukijat vanhettuu, nuoret selaavat kämmentään. Paperilehden teksti pienenee ja on muuttunut epäselväksi lukijakunnan vanhenemisesta huolimatta. Ikävä lukea lehteä suurennuslasi apuna kun silmälasit eivät riitä.

Saimaan tukipalvelujen muuttaminen Saimaariumin tiloihin oli lähtölaukaus Linnoitusniemen kehittämisen alasajolle. Eikä siinä kaupunkikonsernin tulot lisääntyneet. Rahojen siirtely taskusta toiseen tuppaa vain vähentämään rahaa. Poliitikkojen touhua. Maalaisjärki hoi!

Hanna Holopaiselta hieno ja vastuullinen esitys. Saat tukemme.

Suomen metsissä on sama kaaos kuin Ukrainan sodassa, tuhotaan koteja joissa on asukkaita. Linnuille on keväällä pari kuukautta tärkeä poikaskausi ja on julmaa kun puut silloin kaadetaan. Ajatellaan, että nehän ovat vain lintuja...

Typerimmät näyttää aloittavan uhoamisen, vaikka ei olla vielä edes jätetty jäsenyysanomusta Natoon.

Pentti Tourula mielipiteesi Etelä-Saimaassa 14.5. oli täyttä asiaa.

Miksi nuoret käyttäytyvät väkivaltaisesti? Johtuuko käytös ylimielisistä hyväosaisista vanhemmista, jotka halveksivat muita kansalaisia? Jälkikasvun agressiivisuus viittaa oikean kasvatuksen puuttuvan.

Kun tilanne kiristyy, moni rikkoo sotilasvalansa ja pakenee sivariksi. Ennen näitä sanottiin rintamakarkureiksi. Ei voi mitään, jos polvet tutisevat.

Kyllä tää elo Suomessa on melkoista kärsimystä, ensin kaksi korona vuotta, sit sota uutisia tuutin täydeltä idästä, ja sitten viikko tolkulla tota pirun jääkiekkokouristelua ja huutoa joka tosasta jonka avaa.

Sen kansanedustajan, joka saa Kutilan kanavahankkeen maaliin jatkopaikka seuraavissa vaaleissa on varma.

Vika on apparaatin johdossa. Siellä on poliitikot. Yksityispuolen hoiva jopa 30% edullisempaa kuin julkinen. Sen takia sieltä alihankintaan, parempaa palvelua edullisesti.

Myllysaari on hieno. Koirien uimarantakin. Siellä on idyllinen pieni saunamaailma ja talvi-uinti. Aikanaan talvella hyppyrimäki sen ajan Veikko Kankkosille. Sinne mäen päälle, Kimpisen alakentälle sopisi ja mahtuisi myös sisäliikuntahalli. Ei ole kaukana kouluista.

Ei Myllysaari ole kaukana. Norppapatsaalta linnuntietä mitaten 935 metriä. Hiekkalinnaan on matkaa 835 metriä. Ero 100 metriä. Samanlainen henkinen tekosyy poliitikoilla oli hylätä sisähalli Kimpisen alakentältä. Sinne ei kuulemma saa vedettyä kaukolämpöä. Entäs maalämpö? ?

Ei todellakaan Saimaan kanavan rahoja Kutilan kanavalle. Turha hanke muutenkin. Raha tarvitaan alueen kasvuun ei huvitteluun. Veneet saastuttavat vesistöjä, sähköveneet käyttöön. Sitä odotellessa, suosi soutu- ja purjeveneitä.

YLEn Nojatuolikirkko sunnuntaiaamuisin TV:ssä on lahja katsojille :reippaita lauluja ja syvällistä keskustelua.