Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eksoten terveydenhoito ja myös saattohoito on vuosi vuodelta mennyt alaspäin

Linnoituksesta puuttuu kuulemma puistopenkit. Rakuunamäellä seisoo tyhjän panttina kymmenkunta aukion reunoilla.

Mitä Pludimir Vatinin Moskovan kinkereillä on tekemistä Suomen tiedotusvälineissä?

Eihän Eksotella hoitoa saa, saati saattohoitoa. Varsinkin vanhusväestön hoito aivan heitteillä. Järkyttävää lukkojen takana olemista Armilassakin. Iäkkäiden omaisten puolesta pitoa päivästä toiseen.

Piti lukea ihan kaksi kertaa, vastasiko terveyspalvelujen johtaja 10 kysymykseen saattohoidosta. Ympäripyöreää oli, käyttäen sanoja; pyritään, riippuu, uskon, tehtäisiin, tietyllä tapaa, vaikea vastata, lähtökohtaisesti, yllättäen, kehittämiskohde, ottaa opiksi. Alkoi jo hirvittämään tuleva hyvinvointialue ja sen johto.

Terveyspalvelujen johtaja toivoi virallisia muistutuksia epäonnistuneesta hoidosta Eksotella. Tulossa on ilman toivomustakin. Tragedian/draaman kirjoitus on vielä kesken, Eksoten taholta tulee uusia lukuja harvasen päivä. Loppunäytös vielä tulossa. Valitettavasti siitäkin vastaa Eksote. Meillä omaisilla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa asiaan.

Eksoten terveydenhoito ja myös saattohoito on vuosi vuodelta mennyt alaspäin. Johtajat nauttii korkeita palkkoja, mutta työn tekevät painaa pienellä palkalla ja vajaalla henkilökunnalla, niska limassa, hirvittävä vastuu hartioilla.

Julkisten tilojen energiasäästö on ammattilaisten hommaa. LUT-taustainen Energia Plus Engineering auttoi Imatran jäähallin tapauksessa. Lahden urheilu- ja messuhallista löydettiin 25%:n vuotuinen säästöpotentiaali.

Lounaspaikassa, jossa oletuksena on viedä itse ruokailuvälineet ruokailun jälkeen pois, niin jos ei näin jaksa tehdä kannattaa hakeutua ravintolaan, jossa on henkilökuntaa pöytien siivoamiseen.

kasinon asiakas

Jos Etelä-Karjalassa lopetetaan synnytysosasto, niin jossain on pahasti jotain vikaa. Pitäisikö keskittää synnytykset Tampereelle?