Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Spring party. Ette sitten mitään persoonallisempaa ja eteläkarjalaisempaa nimeä viitsineet miettiä?

Voi olla, että Neuvostoliitto aikainaan kävi suurta isänmaallista sotaa Hitlerin Saksaa vastaan, mutta Suomen suunnalla he kyllä olivat ryöstöretkellä.

Vanhoja äijiä viiksekkäitä (myös naiset): saunamaailma, Valtakatu pihakaduksi, vesitornin kahvila, Marian autio...toivottvasti myös viimeisiä nestori Miikkulaisen kanssa.

Yle-aamu otti Ketterän voiton hienosti huomioon, vaikka itse sankari kyllä tuntui olevan toisaalla.

Pari selviytymisvinkkiä itärajalle: ole puolueeton, älä ole natsi ja älä liity Natoon.

Mitäs siinä sotilasvalassa sanottiin Ruotsin, Viron, Turkin ja Ukrainan puolustamisesta? Ei mitään.

Eksoten hammashoito Pohjolankatu 14, menin hammaskiven poistoon samalla paikattiin myös kaksi hammasta. Ei voisi paremmin toimia kiitos. Yllättynyt iloisesti.

Eipä vääristellä historiaa. Saksan avun ansiosta (Kuhlmey laivue, panssarintorjunta-aseet, rynnäkkötykit, divisioona saksalaisia Viipurinlahdella, viljaa) Suomi tod.näk. pystyi torjumaan venäläisten suurhyökkäyksen ja säilytti itsenäisyytensä.

Venäläinen helikopteri loukkasi tarkoituksella Suomen ilmatilaa. Erikoista, että Kaakkois-Suomen rajavartioston apulaiskomentaja siirtää tiedotusvastuun alaisilleen? Sotilaatkin alkavat pikku hiljaa oppia, mitä on poliittinen vastuu.

Rovaniemi poltettiin, koska Suomi kääntyi entistä aseveljeään vastaan. Älä vääristele historiaa trolli.

Vantaalainen pariskunta Citymarketin parkkipaikalla kysyi minulta, että miten pääsee Lappeenrannan satamaan? Neuvoin ajamaan Savitaipaleelle, sieltä Taipalsaarelle ja edelleen Lappeenrantaan, jolloin olette satamassa. Helpompi reitti.

Moni tuttu ei halua satamaan vedylle, koska siellä on naakkoja enemmän kuin missään kaupungissa. Lähiöissä asuu naakansuojelijoita, jotka syöttämällä ja pesittämällä savupiipuissa mahdollistavat niiden räjähdysmäisen lisääntymisen. Ympäristötoimi kyvytön puuttumaan asiaan? Sataman maine jo tahrittu naakkojen joukkohyökkäyksillä.

Kiitos Etelä-Karjalan osuuspankille. Tavalliselle tilille tuli viiden euron maksu huhtikuun alusta lähtien ja muut palvelumaksut lähes kymmenkertaistuivat. Pitäisikö se torahammas Kirkkokadulta purkaa kustannussyistä?

Kopran puheet aidasta Venäjän ja Suomen rajalle oudoksuttaa! Ei tiedä, itkeäkö vai nauraa!

Kiekkotarjontaa on viimeviikot nähty sen verran, että vois pitää 3 viikon tauon ja odotella MM-mitalipelejä. Pelaa sitten kuka pelaa. Joskus tarjonta lyö yli.

Kyllä pieni ihminen ymmärtää, että meillä on Alko monopoli. Minkä puolueen suojeluksessa on elintarvikehinnoittelu ja S/K ryhmät? Rinnalle valtion oma elintarvikekauppa, jotta kilpailu oikenee.

Spring party. Ette sitten mitään persoonallisempaa ja eteläkarjalaisempaa nimeä viitsineet miettiä?

Menevän valk. taksi to 5.5. n. klo 14.58 maissa Lavolankadulta vasemmalle Helsingintielle. Me muut paikoillaan punaisissa, mutta taksi vaan lähti. Ja eteni vauhdilla! Toivottavasti kyydissä ei ollut puolustuskyvytön lapsi tai nuori.

Lallin muistol, lapsuue sankaril; Gagarin ei se ollu, vaik käväs ylhääl. Lallin perstaklaukse kohanneet myös ylääl. Kolmost muistaen.

Pekka P

Eloa autioon aukioon! Jäätelökioskille luonteva paikka Marian aukion reunalla. Vieressä vehreä puisto, Lappeen Marian kirkko, kurkipatsas vesialtaineen ja aurinkoinen aukio!

Neuvostoliitto vapautti Euroopan natseista, mutta toi tilalle kommunismin. Nyt venäläiset raiskaavat ja tappavat ukranalaisia.

Mielenilmauskokoontuminen Venäjän toimia kannattavavilta. Onko tuo vitsi vai ihan tosi juttu? Härskiä ja halpamaista toimintaa.

Ei ole mistään kotoisin, maksoi maitopurkki mitä tahansa, niin alkutuottaja ei saa siitä juuri mitään. Jos olisin nyt viljelijä, lypsäisin lehmät muina miehinä ja kaataisin maidot pellon ojaan.

Saunamaailma syntyisi yksinkertaisimmin, kun Eksote myisi varsin uuden saunan yrittäjälle, jolta se vuokraisi tarpeellisia vuoroja, ka loput olisi halukkaiden asiakkaiden käytössä. Kaikki voittaisivat, omistajakunnatkin.

Voisiko valtio alkaa tukea yksityisiä, jotka haluavat laittaa aurinkokennoja talojensa katolle. Saatais omavaraisuutta taloyhtiön sähkökuluihin. Valtion ja kuntien talot myös muutoksen piiriin.

Tolkuton määrä rahaa virtaa Ukrainaan apuna. Auttaminen on ihan ok, mutta mikä taho valvoo rahojen käyttöä.

Valtuutetut ja kansanedustajat edustavat kaikkia. Puolue on vain viitekehys. Joka äänestyksessä pitää äänestää omantunnon mukaan. Se on demokratiaa. Puolueiden pakottamat ryhmäpäätökset rajoittavat sananvapautta ja ovat lainvastaisia. Edustajan valtakirja on henkilökohtainen.

Lappeenrannan kaupunkisuunnittelu on onnistunut pilaamaan vilkkaan keskusta-alueen 30 vuodessa. Samoin huippupaikalla sijaitsevan leirintäalueen kehitys on lyöty täysin laimin.

Juhani Sirkiä unohti perjantain mielipidekirjoituksessaan sekä Wiipurin Sudet että Veiterän, jotka molemmat voittivat tänä vuonna Suomen mestaruuden ja jotka molemmat ovat menestyneet jo vuosia omassa lajissaan.

Säästää voisi hyvinvointialueiden johtajien palkoista. Aivan järjetöntä tuhlausta, eikö edes vastuuta tarvitse kantaa. Nähtiin edellisten tekemät miljoonatappiot eikä mitään virhettä? Huh huh!

Törkeätä käytöstä niiltä ihmisiltä, jotka pitävät kissaansa vapaana ja laskevat naapureiden pihoille "tarpeille". Hävetkää!

Uusi tie Kisapuistoon tulisi nimetä edesmenneen Lalli Partisen mukaan. Lalli on myös tähtensä ansainnut. Fani