Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mitä yhteistä on Rinteen vappusatasella ja ministeri Lintilän pientuloisten sähkolaskujen tarkistamisesta? Pelkkää puhetta.

Nämä kauppojen maitotavarahyllyt! Metritolkulla purkkeja, mitkä läheskään kaikki eivät tule myytyä. Mikä määrä niistä poistetaan myyntipäivän mennessä umpeen?

Kiitos Sanna ja Joonas, upea puhe veteraanijuhlassa.

Antrealaisen veteraanin tytär

Mitä yhteistä on Rinteen vappusatasella ja ministeri Lintilän pientuloisten sähkolaskujen tarkistamisesta? Pelkkää puhetta.

Vuokrattavat sähköpotkulaudat pitäisi poistaa katukuvasta kokonaan, humalaiset törttöilee iltaisin ja yöaikaan naama veressä, kävelkööt. Kestäväthän paremmin pystyssä, milloinkahan rysähtää pahemman kerran.

Meneekö veneilijän loma pilalle, jos kanava sulkeutuu. Hommaa kärry ja raahaa purkkis merelle. Kanavan sulkeutuessa, luukut vaan auki ja hoitakoot ite asian, miksi jonkun sopimuksen pitäisi enää sitten rajoittaa meitä.

Voitaisiinko palata entiseen sääennusteeseen, nyt epäselvä! En tarvi 5 pv ulkomaan ennustetta vaan Kaakkois-Suomen!

Etelä-Karjalan urheilugaala, missä on viime vuosien menestynein urheiluseura Veiterä palkituista? Menestystä tullut läpi ikäluokkien.

epätietoinen

Pieniä lapsia voisivat isot ja vanhemmat opettaa, että katu ei ole jatkuvasti leikkipaikka. Istuskelua, pelailua, lautailua. Ja naapuruston postilaatikoilla ei käydä kurkkimassa. Vanhemmat katsovat vieressä.

E-K:n kansanedustajat turhia ovat kahvikutsunne ja vaalimainoksenne, sillä ääneni tulee menemään toisaalle, koska ette tee mitään eläkeläisten raippaverotuksen ja taitetun eläkeindeksin korjaamiseksi.

Lentokentän tuet takaisinperintään. Klemola, vink, vink. Milloin saadaan lukea taas laatumielipidettäsi?