Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lappeenranta, uskomaton pysäköintikieltomerkkien, umpikujien ja kiertoteiden viidakko. Ketä varten tämä kaupunki on?

Käräjäoikeuden päätös Eksote-asiassa melkoinen yllätys. Etelä-Karjalan kunnat joutuivat maksamaan yli 30 miljoonaa euroa palkkarästejä korkoineen. Kysymys kuuluukin, jos kukaan ei tehnyt virhettä, miksi kunnat joutuivat maksamaan ?

Onhan se synti ja suur häpiä, jos ei Veera lakkia saa!

Ministeri Lintilän lupaus pienituloisten koronneiden sähkölaskujen inhimillistämiseen onkin muuttunut A. Rinteen vappusataseen tai sitten Kela ei ole saanut ohjeistusta. Tuet vain pienenevät.

Lappeenranta, uskomaton pysäköintikieltomerkkien, umpikujien ja kiertoteiden viidakko. Ketä varten tämä kaupunki on?

Tehyn puheenjohtajan Millariikka Rytkösen palkka on noussut neljässä vuodessa 31%. Eli 3 500 euroa. Tienaa enemmän kuin meidän pääministeri. Palkka on 14 900 euroa kuukaudessa. Syöpäpotilaat ei pääse silti hoitoon, kun hän "matalapalkkaisena" jatkaa lakkoa...

Veteraanipäivän juhla oli hienosti toteutettu. Ihmetystä herätti kuitenkin kaupungin tervehdys. Protokollan mukaan se olisi kuulunut kaupunginvaltuuston puheenjohtajalle. Nyt puhumassa oli kuitenkin myös hallituksen puheenjohtaja. Ikävää kun ymmärrys puuttuu.

Onko todella niin, että tämä kaupunki ja Saimaa ei kestä yhtä perinteistä matonpesulaituria (?),vaikka kaikenlaiseen muuhun hömppään rahaa tuntuu löytyvän mielin määrin.

Kyllä se kahvi/maitokielto koskee koko Eksoten henkilökuntaa.

Venäjä tulisi erottaa kaikista YK:n järjestöistä ja suhteet palautettaisiin vasta sitten, kun Venäjä on vetänyt kaikki joukkonsa pois naapureidensa alueilta sekä toimittanut sotarikoksiin syyllistyneet Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen.

Onko mökittömien mäntysuopa saastuttavampaa kuin mökin omistavien? Saimaassa ne mökkiläisetkin mattonsa pesevät.

Eikö vesitornin kahvio, Myllysaaren kelkkaliukumäki ja Halkosaaren mattolaiturit kiinnosta muka kaupunkilaisia ja turisteja? Ja jostain joka kaupungin saunamaailmasta sitten toivotaan matkailupyydystä. Sekin löytyisi jo Myllysaaresta, jos siihen panostettaisiin. Kuka näitä keksii?

Järjen ääni kaupungista

Etelä-Karjalassa ennätysilmaantuvuus 2170 ja eniten koronapotilaita sairaalassa yli koko pandemian ajan. Opettajien lakko olisi täälläkin paikallaan, pysähtyisi leviäminen ja kaupunki säästäisi rahaa.

Muhkean laskun saitte aikaan harrat Itkonen ja Siiskonen Eksoten kuntien veronmaksajille.

Vihainen mummo

Hovinpellolla puhdistettu hiekoitussepeliä pyöräteiltä, työn jäljessä parantamisen varaa. Kuopat täyssepeliä ja reunoilla sepelit puhdistamatta. Tätäkö työn laatu urakoitsijoilla? Valvooko kaupunki urakoitsijoiden työn jälkeä?

mpk

Likenneturvan mainoksessa TV:ssä kävelyä varten liikennemerkillä osoitettua suojatietä ylittää polkupyöräilijä ajaen! Pyörätien jatketta ei ole osoitettu. Että sellainen liikenneturva.