Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt siitä Saimaan kanavasta tuli "Urhon turhapuro"

Suuri kiitos teille lappeenrantalaiset järjestämästänne Kansallisen veteraanipäivän juhlasta 27.4.2022: tyylikäs, koskettava, lämmin , juhlava. Te osaatte!

Katsojat Tampereelta

Johan nyt on hittolainen, ettei Lappeenrannassa kyetä saamaan vesitorniin maisemahissiä ja ylhäälle kunnostusta ja vaikkapa kahvilatoimintaa. Varoja tuntuu kuitenkin riittävän kaikenlaisten saunaviritelmien aikaansaamisiin, ja ne kyllä turismin nimissä.

Olisi luullut, että lentoyhtiömme toimitusjohtaja Topi Manner, olisi saattanut lausua yhtiönsä nimen oikein eikä suomalaisittain FinnAIR.

Stressiä työssä aiheuttavat epäselvä työnkuva ja mikromanagerointi. Työntekijä ei tiedä, mitä häneltä odotetaan, kun mistään ei puhuta suoraan ja pomo on välillä kuin tuuliviiri: tulee aamulla töihin nyrpeänä eikä edes tervehdi. Alaiset ovat kuin ilmaa.

Voisiko kaupunki hankkia uudet pyörätelineet Voisalmen koululle? Vanhat on rumat ja rikki.

Nyt siitä Saimaan kanavasta tuli "Urhon turhapuro"

Maskinaama

Mihin me tarvitaan Natoa? Siihen, ettei tule uusia sotaveteraaneja.

Paikallinen metsäjätti väittää olevansa savuton työpaikka vaikka todellisuudessa n. 30% tekijöistä savuaa työpaikalla päivittäin. Huonoa valvontaa vai piittaamattomuutta muita savuttomia kohtaan?

Työterveyshuolto on työnantajan maksama ja palvelee vain maksajaa. Onko tiedonkeruu ja tietojenjakaminen työnantajalle puoluetonta ja läpinäkyvää?

Koko saunamaailma on ajatuksena jo menneen talven lumia. Juna meni jo.

Asiallinen pyyntö noista penkeistä pururadan reunaan. Meillä on tässä kaupungissa muitakin liikkujia kuin terveet hölkkääjät ja tuolijumppaajat. Myös kunnon penkki Tyysterniemen uimarannalle!

Voisiko joku lehden tekijä perustella, miksi lehden säätiedot on muutettu ulkomaat-keskeiseksi?

Rauhaa ilman aseita!. Laulava poliisi Petrus Schroderus voisi harvinaisen kantavalla äänellään laulaa Suomeen rauhaa, niin että hän vuoroin vierailisi jokaisessa Suomen 309 kaupungissa ja kunnassa kävellen sen pääkadulla ja kajauttaen täysillä "Rakastan elämää"! Siitä tulisi maailmankuulu tempaus!

P.L.