Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Jokaisella suomalaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, myös Tuomiojalla

Koulutettu suomalainen sotilas on mielestäni valmis taistelemaan! Tarvittaessa myös Naton riveissä! Naapuri on arvaamaton valitettavasti.

Realisti

Voiko pakotelistoilla olevilta ottaa kaksoiskansalaisuuden pois?

Suomen ja Ruotsin keskustalaisten tapaamisessa Ruotsin edustaja joutui puhumaan englantia, kun suomalaiset eivät ymmärtäneet ruotsia. Suomen A. Saarikko osasi puhua suomea.

Miksei noita nopeusrajoituksia voi tehdä kaikille sopiviksi? Kävin taannoin Lappeenrannassa, niin 100 kilometriä tunnissa ei ole mitään.

Voi ei, se on totta! Tyysterniemen kaunis luontopolku, kielot, metsämansikat - poissa. Tilalla 2-kaistainen tie, kivilouhikko & -murske...

Kyllä pitää ihmetellä nyky-Suomen lakia, kun rakkaat alaikäiset kullannuput saa tehä kaikkea pahaa ja vain päätä silitetään, ajetaan ajopeleillä yli 170:aa ja toiset liki 200:aa, eikä ajokortin saaminen lykkäänny vuosilla eteenpäin kuten ennen, vain pienet sakot.

MIKSI

Sittarissakin saa käydä puhelinliittymäkauppiailta rauhassa nykyään. Ovat tainneet siirtyä kuukausipalkkalaisiksi.

Jokaisella suomalaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, myös Tuomiojalla. Sitä kutsutaan sananvapaudeksi, se on demokratiaa.

Minua ei kiinnosta lähteä katsomaan "uusien kauppiaiden avajaisia". Hurja homma!

AK

Minulle usein huomautetaan, että eläimistä ei käytetä hän-sanaa. Alankin nyt huomauttaa aina, kun joku sanoo ihmisestä "se". Ollaan sitten tarkkoja.

Anna

Iso kiitos kaikille tukkirekkojen kuskeille, otatte koiranpennun hyvin huomioon kohdatessa. Ajatte rauhallisesti väistäen, moni henkilöauton kuski saisi ottaa oppia.

Pentu & emäntä

Nyt sen näkee kuinka sota- ja kriisipsykoosissa jotkut ihmiset toimivat: Pyritään etsimään syyllisiä ja samalla ilmoittaudutaan jälkiviisaitten ja tulevien voittajien leiriin. Erkki Tuomioja on viisas mies.

Ei taida olla bisnes kahvila vesitornin juurella. Ensin pitää julkisivu puhdistaa töhryistä. Sitten puhdistaa ja siivota tornin tilat homeesta ja roinasta. Ikkunat pestä, ennen kuin turisteja voi päästää ihastelemaan maisemia tornista. Kuka maksaa?