Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vedä se harppi ja kartta Vantaan FinnHemsin tukikohdan pisteeseen! Mitä sieltä tulee vastaan etelästä, pelkkää vettä!

Vedä se harppi ja kartta Vantaan FinnHemsin tukikohdan pisteeseen! Mitä sieltä tulee vastaan etelästä, pelkkää vettä! Kannattaa nuo kirjoitukset suunnata toiseen lehteen tai kiitoksena politikoille!

Kiitos paljon kaupungin metsäurakoitsijalle hyvästä palvelusta. Keskiviikkona kävi metsuri kaatamassa puut, samana päivänä lähti tukit pois ja perjantaina kaikki oksat ja risut, sekä moottorisahalla loppusiistiminen, kyllä on kuntalainen tyytyväinen, että saatiin riskipuut tontin takaa pois.

Seurasin aikani LUT:n opiskelijoiden rajua vappuryyppäämistä läheltä. Se kesti kuukauden ja sitä ihannoitiin. Millaista kansanterveyttä tuo kulttuuri saa aikaan?

Kärsiikö jopa pyöräilijät kunta-alan työtaistelusta, kun hiekat eivät häviä pyöräteiltä.

Monella alalla riidellään 0.2% palkankorotusesta hoitajat ym. Vaativat 18%+ yleiskorotukset. Pistää miettimään.

Sote-johtajan valinnassa ei ole sijaa kuntavalinnoista tuttuihin poliittisiin suhmurointeihin. Perustuslain mukaiset virkanimitysperusteet ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Puoluetausta on lainvastainen ja syrjivä valintaperuste.

Sote-johtajan tärkeimmät ominaisuudet on kyky johtaa strategisesti ja taloudellisesti, kuinka sote-alueen yli 500 miljoonaa käytetään. Siinä ei diagnostiikka ja sairaanhoitajan pätevyys auta.

Ketä hyödyttää sanoutua irti työstä? Joukko-irtisanoutuminen on naivi ajatus. Sellaista ehdottavan motiiveja voi vain arvailla. Kenen asialla? Joukkovoimalla kiristäminen on kuin menisi koulukiusaajan mukaan potkimaan maassa makaavaa.

Oliko UPM:llä lakko? Lakkopäivät 112 on hätänumero. Se on työnantajan hätähuuto sille, että vaikka kuinka haluisi tarjota työtä, niin kyky on vaarantunut. Yrityksen pitää ajatella jatkuvuutta. Se ei ole huulenheittoa eikä politiikkaa. Lakossa ei ole voittajia.

Musteen säästö ei uudistanut lehteä ainakaan parempaan suuntaan. vaikka harmaa on hyvä värI.

Iso käsi UPM:n paperiliittolaisille koko työtä tekevän ihmisryhmän puolesta. Saitte torjuttua UPM:n Wahlroosin ja Pesosen hyökkäyksen koko ay-liikettä kohtaan! KIITOS!

Monissa maissa keski-ikäiset hoitavat nuorten asioita. Suomessa moni nuori hoitaakin keski-ikäisten asioita.

nörtti

Ekö flunssavastaanotot pitäisi olla terveyskeskuksessa päiväsaikaan, mihin on helppo mennä, eikä sairaalan päivystyksessä?

Saksalaiset ensimmäisinä puhuivat suomettumisesta. Ja mitä nyt tekevät? Eihän heillä ole maarajaa Venäjän kanssa. Tekopyhää itsekkyyttä, ei haluta auttaa Ukrainaa.