Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Asiantuntijat valitsivat lääkärihelikopterin paikaksi Lappeenrannan. Poliitikot ovat kahteen kertaan suhmuroineet paikaksi Utin. En arvosta

Karjalaisevakot eivät puhuneet tai puhu venäjää!

Tarvittiin hoitajien lakko ja henkilöjohtajaksi Kaisa Heino, että saatiin selville, paljonko Eksotella on aamu- ja iltavuorossa työntekijöitä? Puheet huonosta johtamisesta taitavat olla totta.

Kyllä oli kiusallista kuunnella Eduskunnan Nato-keskustelua. Meni kai kokoomusedustajien päähän gallupit. Hyökkäsivät kuin herhiläisparvi kaikkien niiden kimppuun, jotka uskalsivat olla eri mieltä.

Missä luuraa kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius (vihr.). Ollut eduskunnassa vuodesta 2019, mutta äänestäjät eivät ole selvillä, miten on lunastanut vaalilupauksensa. Vähän kantaa palkan lisänä.

Kello 17 tv-uutisten lukijoiden kannattaisi oppia kohtaamaan ja tervehtimään viittomakielisten uutisten lukijat sivistyneesti uutisvuoron vaihtuessa.

Nyt on hoitajien lakossa rahaa tai henki -meininki. Mieluummin sitä rahaa. Kyllä sitä rahaa on, jos halua antaa. Jos ei ole, niin sitten on otettava maakuntavero käyttöön. Jollakin tavalla on turvattava ihmisten hoitoon pääsy.

Kyllä putkassa olijoita pitää vahtia. Kuinkahan monta vanhusta menehtyy silmällä pidon puutteeseen?

Kuinka voidaan väittää Suomessa olevan hoitajapula, kun maassa on EU:n eniten hoitajia asukasta kohti? Eksotessa on hoitajia enemmän kuin maassa keskimäärin.

Opettajat vaativat lisää palkkaa. Millähän perusteella? On muistettava, että heillä on runsaasti vapaa-aikaa täydellä palkalla kuin muilla ammatilla.

Kiitos teille kaikille, jotka pysähdyitte auttamaan minua kun olin kaatunut polkupyörällä Ratakadulla 13.4.2022.

Svetlana Härkönen

Joku perisuomalainen kieltää jo ilmaston lämpenemisen sekoittamalla sään ja ilmaston Estareissa 21.4

Lea Lignell kirjoitti 21.4. ES:ssä asiaa. Liitot ovat suurin uhka hoitoalalle hakautumiselle.

Miten on mahdollista, että mummot ja papat ovat voineet asua ja asuvat historian sivu takametsässä mökeillään, ja meillä kinastellaan siitä, saako Rutolassa asua ympäri vuoden vai ei. Kunnat saisivat lisää veronmaksajia, jos antaisivat niille luvan asua mökeillään, jotka jo siellä asuvat, mutta joutuvat pitämään osoitetta "poste restantessa". Politiikka on syvältä.

Uusi digilehti ihan hyvä lukea, kannattaa mennä silmälääkäriin ja uusia silmälasit! Uskolinen lehden lukija.

Asiantuntijat valitsivat lääkärihelikopterin paikaksi Lappeenrannan. Poliitikot ovat kahteen kertaan suhmuroineet paikaksi Utin. En arvosta.

Hämmäauteensuon kohdalla ei ollut vika tiessä vaan narkkarissa, joka ajoi päissään älytöntä ylinopeutta.

Tuleeko äänikirjoihin mainoksia?

Aika outo tuo Lässyn ja ESaimaan uudistus. Tekstien luettavuus heikkeni, ja ilme on outo. Lukuunottamatta isoja kuvia muistuttaa 30-luvun tiheätekstisiä lehtiä. Lisäksi tekstit ovat harmaita.

Vastarannan kiiski

Suuret kiitokset latumestari Janne Leinoselle Aholahden hienoista laduista.

Aku

Lakkoilemalla ei hoitajapulaa ratkaista. Kuntien ja nyt hyvinvointialueiden tulisi yhdessä järjestelmällisesti rekrytoida ja kouluttaa ulkomailta lisää työntekijöitä, jos omasta maasta heitä ei riittävästi löydy.

Jääkiekon SM-liiga pitäisi avata jälleen avoimeksi sarjaksi, jolloin yleisön mielenkiinto otteluita kohtaan palaisi ja säilyisi koko kauden eikä pelaajia myytäisi jo joulutauon jälkeen.

Joku mainitsi että ministeri Linden on koulutukseltaan lääkäri. Se selittääkin ylimielisen suhtautumisen hoitajiin. On vielä mies.

Nyt ois aika poistaa kaikki kivikot jalkakäytäviltä ja laittaa tasaista asvalttia tilalle niin rollaattori kulkee paremmin ja kipsausosasto sairaalassa pääsee helpommalla.

Sekatyömies

Myös paperilehdessa liian haalea texti, lehti luettava suurennuslasilla!

K-e.S

Omalla pihallako ei saa siivota omia tavaroita ilman, että naapurit kyttäävät ja utelevat tai laittavat lapset kyselemään? Sivistymätöntä käytöstä