Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Korkkitehtaan uimaranta pitäisi muuttaa Karkkitehtaan uimarannaksi! Nykyihmisille tutumpi!

Vartija seistä tököttämään kassamyyjän vieree viimeiseksi aukiolon tunniksi.Turha selittää, että on rahasta kiinni. Pitääkö taas jonkun saada puukosta, ennenkuin asialle oikeasti tehdään jotain.

On huhtikuu lopuillaan. Terminen kevät ei ole alkanut, ja lunta on vielä kymmeniä senttejä. Jos ja kun nämä ilmastopanelistit väittävät tämän johtuvan ilmastonlämpenemisestä, niin kannattaa seurata kuinka korvat heiluu, kun läppää heittävät.

Mistä sitä rahaa sataa ahneille aluevaltuutetuille? Hävetkää, onneksi en äänestänyt.

Ylätorille on tuotu maxikokoinen ruosteenruskea merikontti. Pitääkö sen olla keskellä toria? Reunalla ei pilaisi näkymää, ja kauppa kävisi yhtä hyvin.

Joku sanoi venäläisiä sotilaita elukoiksi. Se on kyllä loukkaus eläimiä kohtaan.

Nyt kannattaa hoitajien laittaa Lindenin ja kumppaneiden nimet muistiin seuraavia vaaleja varten. Ei ääniä pakkolain hyväksyville.

Jos asioidessani kaupassa esimerkiksi kassalla ei enää ole maskia, minulla on hänenkin edestään kaksi. Kuten viime vuoden puolelta jo. Jos joku kuvittelee, että minulla on tauti, sitä kauempana tuo mahdollinen tartuttaja toivottavasti pysyy.

Korkkitehtaan uimaranta pitäisi muuttaa Karkkitehtaan uimarannaksi! Nykyihmisille tutumpi!

Onko M. Rytkönen Venäjän kybervaikuttamisen väline. Aktivisti vai hölmö uhri? Vaikuttamiskeinot ja omien tavoitteiden perustelut ihan Putinin mallin mukaisia. Suomen yhteiskunnan mielipiteiden jakaantumisen tavoite on jo tapahtunut. Putin hymyilee.

Uudessa digilehdessä liian paljon vaaleanharmaata tekstiä. Tekstin pitäisi olla tummempaa, jotta näkisi paremmin lukea. Silmälasit jo 20 vuotta käytössä

Uudessa digilehdessä liian harmaat tekstit. Vaikea lukea.

Onpa vaikeaa löytää rahaa vesitornia varten. Toisin on lentokenttä. Joku laittoi Estareihin, että se 1,7me sijoitus olisi kokeilu kahvilan pitämiseen. Mitä on lentokentällä kokeiltu vuosia meidän rahoilla?

Ruokolahti etsii kunnanjohtajaa "jollakin" pestillä, ei sen niin väliä, ku se erotetaan kuitenkin, ennen kun aloittaa ees työt. Ymmärtääkö kunta edes, miten ihmisiä palkataan, puhuttamattakaan, miten heitä kohdellaan.

Hoitotyö on arvostettua, mutta nyt menee överiksi. Käyköhän niinkuin Wällärille tai paperimiehille.

Eikö Estareiden toimittajilla ole medialukutaitoa karsia trollaajia pois näistä viesteistä? Nehän ovat aivan ilmiselviä. Vai onko se demokratiaa, että päästetään nekin ääneen? Pyh!

Kyllä nyt ministeri Lindenille on tärkeä lain voimalla turvata potilasturvallisuus (etelässä?), mutta helikopteripäätöksessä ei ollut väliä, vaikka osa E-K väestä jäi palvelun ulkopuolelle.

Jos emme nyt liity Natoon, niin se tarkoittaa, että annamme Venäjän pelotella ja sanella, mitä Suomi tekee tai ei tee. Nato on rauhaa rakastavien vakuutus.

Palkkaharmonisointi nosti ja nostaa monen hoitajan palkkaa merkittävästi. Vielä pitäisi saada lisää. Jotain tolkkua.

Surkea uudistus tämä lehden uusi fontti ja taitto. Digi-lehden lukeminen on hankalaa, melkein tuskallista tihrustamista. Tein juuri tilauksen peruutuksen. se siitä.

Terveyspalvelujohtaja Tuula Karhula, eikö infektiovastaanotto pitäisi virka-aikana pystyä järjestämään perusterveydenhuollossa eli terveyskeskuksessa eikä sairaalan päivystyksessä?

Nuo Putinin selkärangattomat hännystelijät tulevat vielä katkerasti katumaan pelkuruuttaan. Hitlerillä oli samanlaisia häntyreitä

Sähköpotkulautojen käyttöönottoa olisi syytä viivästyttää hoitajien lakon vuoksi. Ei ensiapuun tarvita yhtään ylimääräistä kuormitusta.

Etelä-Saimaan painoasu uudistui, mutta hyvään vai huonoon suuntaan? No ainakin tv ohjelmien kohdalla huonoon. On niin pientä pränttiä ja sekavaa, että lukiessa tarvii suurennuslasit

Oli järkyttävää lukea Helsingin Sanomista (16.4), että emeritusprofessori Matti Klinge epäsuorasti sanoo, että Venäjän toteuttaman kansanmurhan syy on ukrainalaisten. Vuonna 2014 hän hyväksyi Krimin miehittämisen ja liittämisen Venäjään. Sivistynyt mies?

Jos demarit hölmähtäisivät suostumaan pakkotyölakiin, se olisi kokkareille kuin märkä uni seuraavia vaaleja ajatellen.