Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Muu maailma se katsoo tumput suorassa, kun Venäjä rusikoi törkeällä tavalla Ukrainaa.

Vesitorniin pitäisi sijoittaa 1,7Me, jotta joku voisi kokeilla onnistuuko kahvilan pitäminen.

Muu maailma se katsoo tumput suorassa, kun Venäjä rusikoi törkeällä tavalla Ukrainaa. Lopettakaa tuo turha lässytys sotarikollisten tuomioista, kun ette voi edes auttaa paikalla olevia eläviä!

Pitäisikö kantaruotsalaisille järjestää turvapaikkoja Suomeen...

Miksi ei sukat sielun peilinä? Ehkä yhtä hyvä ihmisen mittari on auton siisteys: se kertoo kaiken viimeistään siinä vaiheessa, kun kurkistaa auton sisään.

Artikla 5 antaa parhaan käsillä olevan laumasuojan. Paljon parempi kuin Sputnik. Artikla 3 tuo lisää kauppaa ja työtä suomalaisille yrityksille, kun pitää suosia jäsenmaita puolustusvälinehankinnoissa.

Päättäjät ja työsopimusneuvottelijat kentälle tutustumaan hoitajien työhön. Korona jatkuu, ja työmäärä kasvaa. Jospa arvostusta alkaa löytymään?

Lopettakaa nyt lakkoilu. Joustoa molemmilta osapuolilta. Lakkoilusta kiittävät hautaustoimistot ja krematorio.

Leikkausjonossa odottava

Nato on kylmän sodan jäänne, joka on luonut jännitteitä Eurooppaan.

Ukrainalaiset töihin sairaaloihin ja palvelutaloihin hoiva-avustajiksi ja samalla opettelemaan suomen kieltä. Ei lakanoitten vaihto tai syöttäminen kielitaitoa vaadi. Saattais sattua kohdalle venäjää puhuva karjalaisevakko.

Uuden digilehden säätiedot onneton. Missä täällä elävien viikkoennuste? Pian takaisin. Myöskään sudokujen ruudukoihin ei numerot tulleet näkyviin alarivien ruuduissa.