Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vesitornin näköalakahvilaa suunnitellaan sen juurelle. Taas huippuidea, vielä saunamaailma sinne myös, olisi löylyvesikin lähellä.

Nyt tehdään niin, että ketkä haluavat liittyä Natoon saavat puhelimiinsa Nato-passin ja lähtevät suoraan rintamalle. Sotaiän ylittäneet pitävät suunsa kiinni.

Ei suomettuminen ole mihinkään hävinnyt. Se jyllää edelleen.

Suomalaisten päättäjien bisnesälyn tuntien tulee saada selvitys, mitä maksaa NATOn jäsenyys ja mitä sillä hinnalla saadaan! Kansa ei halua taas olla nettomaksaja näissä kinkereissä.

Mikä ihmeen Nato-kiima menossa Suomessa? Natossa olemme etulinjassa ja Venäjä varustautuisi ennennäkemättömällä tavalla Suomen Nato-rajalla.

Miksi Eekoon edustajiston vaaleissa on runsaasti ehdokkaina Eekoon henkilökuntaa? Ja jopa kauppaneuvoskin. "Pukki" kaalimaan vartijaksi?

Hoitajien palkat kuntoon muutamalla eurolla kuukaudessa, kun Yle-vero maksaa noin 15 e/kk. Kumpi tärkeämpi?

Yksi mikä on varmaa, ettei nykyinen hallitus ja eduskunta tule saamaan jatkoaikaa seuraavissa vaaleissa Naton liittymisen sähläämisen takia.

Ei hoitajat leiki potilaiden hengellä vaan työnantajat. Tarvitaan lisää fyrkkaa ja hoitajia, ei pomoja ja hallintoihmisiä, ne vaan kustantaa ilman hoitoa. Tätä vaan ei ymmärretä.

Vesitornin näköalakahvilaa suunnitellaan sen juurelle. Taas huippuidea, vielä saunamaailma sinne myös, olisi löylyvesikin lähellä.

Tarja Halonen voi osoittaa suurta kissarakkautta ottamalla hoiviinsa muutaman.

Nato-päätös on temareille varmasti erittäin vaikea, mutta pakko hyväksyä äänten menetysten pelossa.

68% Natoon liittymisen puolesta, 12% vastaan. Ukrainan sodan Putinin tarinan levittäjissä paljon samoja suomalaisia, jotka levittivät koronan salaliittoteorioita. Siis potaskaa.

Julkisen puolen yleisen tason ylittävät palkankorotukset tullaan kompensoimaan leikkauksilla. Porukka vähenee. Kuka vastaa siitä? Tehy? JHL?

Puuttinin trollit, älkää pitäkö meitä suomalaisia tyhminä. Meillä Suomessa kyllä ymmärretään valheen ja toden ero. Teillä siitä ei ole mitään käsitystä.

Unkari voi torjunnallaan pelastaa Suomea joutumasta Natoon.

Hyvä kirjoitus 13.4. lukijalta. Kaiku24 ei ole tosiaan tehty potilasta varten, vaan osakkaiden voiton tavoitteluun. Koska tavoite on vain saada mahdollisimman paljon puheluihin vastattua. Ei laatu vaan määrä -periaateella.

Antaa tulla pakkolaki, lopetan hoitajantyön heti ja haen oikeudet pois Valvirasta! Eipä voi pakottaa hoitajantyöhön! Ei tämä mikään orjavaltio ole. Hoitakaa itse itsenne!

Onko Suomi nykytilanteessa älynnyt vahvistaa itärajaa kalustolla strategisissa kohdissa?

Tuomiojan kannattaa keskittyä Sadankomiteaansa ja antaa muiden hoitaa tärkeät asiat.

On se kumma, kun ei saada yhtä vesitornia kahvila- ja näyttelykuntoon, poliitikotkaan ei ymmärrä mikä matkailuvaltti meil on, puhaltakaa yhteiseen hiileen. Ois kiva saada lapsetkin katsomaan kaupunkia ylhäältä päin.

Miten on mahdollista etteivät syöpäpotilaat saa hoitoa hoitajien lakon takia? Syöpätaudithan kuuluvat suojelutyön piiriin!

Lue Garri Kasparovin kirja Talvi lähestyy, Putin ja vapaan maailman viholliset. Se avaa silmät Putiinin hallinnon pahuudesta. Ennusti oikein nykyiset tapahtumat.

On kauheaa ja suuri vääryys, jos esim. syöpäpotilaan hoito jää saamatta lakon vuoksi. Pakkolaki ehdottomasti voimaan ja heti!