Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiinteistöhuoltoyhtiöt saisivat pitää oppitunnit lipunnostajille

Eikö vanhemmat tiedä lapsensa voinnin parhaiten?! Miten joku lääkärin välikäsi voi vähätellä puhelimessa tilannetta ja epäillä liioitteluksi. Ei ole tutkinut, ei tavannut. Ihan pienestä ei soitella ja ole halu tavata!

Kiinteistöhuoltoyhtiöt saisivat pitää oppitunnit lipunnostajille. Liput roikkuu miten sattuu ja narut läpättää ärsyttävästi.

Venäjän taideaarteet tulee siirtää turvalliseen säilytyspaikkaan EU-alueelle. Kun sota on ohi, Venäjällä on mahdollisuus muiden maiden mukana ostaa ne käypään hintaan. Rahat tulee antaa Ukrainan jälleenrakennukseen.

"Karhusaaren asemakaava loppusuoralla". Anteeksi vaan, mutta tossa ei ole mitään järkeä, ei mitään järkeä. Kuin huono aprillipila. Pilataan kaunis saari jonkun yrittäjän tilipussin takia.

ES:n pääkirjoituksessa 10.4.22 muistutetaan aivan oikein, että sote-johtajan valinnassa ei ole sijaa kuntavalinnoista tuttuihin poliittisiin suhmurointeihin. Niinpä. Perustuslain mukaiset virkanimitysperusteet ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Puoluetausta on lainvastainen ja syrjivä valintaperuste.

Herbert Walther, maamme ulkopoliittinen linja on muuttunut juuri nyt toiveajattelusta realistiseksi, naapurimaan aggressiolta pyritään suojautumaan liittoutumalla. Emme halua uutta Isovihan aikaa maallemme. Haluatko Suomen jäävän yksin Venäjän armoille?

Tilastojen mukaan on kuntapuolen sairaanhoitajien keskimääräinen kokonaispalkka 3309 e ja lähihoitajan n. 2900 e. Tolkkua palkkavaatimuksiin!

Tehy on osoittautunut pahikseksi.

Tuomiojan hölmöilyt alkaa riittää. Samoin Halosen. Muualla joutuisivat jo vastuuseen.

Kukapa olisi uskonut, että hallituksen toimet, turpeen alasajo, sekä polttonesteiden hinnankorotukset, ilmaston lämpenemisen estämiseksi vaikuttaisivat näin nopeasti. Eletään huhtikuun puoltaväliä ja lunta on vielä liki puoli metriä. Kevään merkit ylipäätään ovat hieman hakusessa.