Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kokoomus se jaksaa vouhkata koko ajan velkaantumisesta

Kokoomus se jaksaa vouhkata koko ajan velkaantumisesta: mitä jätämme tuleville sukupolville. Tämä heidän uusi mantra, NATO, auttaessaan jättää turmellut kylät ja kaupungit! Siinä sitä perintöä.

Kokkarit ovat natointoilullaan päässeet kansan suosioon. Muuta meriittiähän heillä ei sitten olekaan paitsi että tärkeät elimet ovat vikapaikassa.

Ja kaikille luvattiin, mut mie jäin ilman.

Sydämelliset kiitokset sinulle ihana ihminen, päiväni pelastaja, joka löysit rahapussini perjantaina Saimaanharjun S-marketin pihalta ja veit sen kauppaan. Kaikkea hyvää sinulle ja kaikille muillekin auttavaisille, rehellisille kanssaeläjille.

Eihän P. Korvenoja arvostellut hoitajia, vaan sitä, ettei hoitajia perehdytetä eikä kouluteta työnantajan toimesta asianmukaisesti. Ei ketä tahansa voi Kaikuunkaan palkata, tai jos palkataan, henkilö pitää aina kouluttaa tehtäväänsä huolellisesti. Kaikussa tämä ei toteudu.

Lähihoitajat vaativat hurjia palkankorotuksia, vaikka koulutus on peruskoulu ja 2, 5 vuotta koulutusta... Korotusten jälkeen palkka olisi yliopistotutkintojen tasolla. Joku raja korotuksilla pitää olla tässä Suomen taloustilanteessa.

On isänmaalinen teko tässä tilanteessa, että hallitus antaa miljardeja maanpuolustukseen. Samoin kuin se, joiden omaisuutta on eniten puolustettavaa, maksavat myös ne. Vai mitä kokoomus?

Miksi joku kirkko rakennetaan saareen? Eikö rahalle olisi muuta käyttöä? Nuoriso sotkee sen kuitenkin!

am

Ratkaisu hoitajapulaan: palkat kuntoon, jatkuvasti huonoa palautetta saaneet esimiehet vaihtoon, työntekijälle mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihinsa ja valita työaikaprosenttinsa. Yksinkertaista hyvät päättäjät...

Olen lehdestä seurannut Kaiku24-uutisointia. Ihmettelen, kun yritys ei mitenkään puolusta omaa tai työntekijöittensä mainetta.

Ikäihminen

Jos Suomen lipun nosto on ulkoistettu, niin miksi ei kunnioiteta kansallisia perinteitä nostamalla lippu salkoon?

St