Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mikä ero on siinä, että Venäjä saa moukaroida ja hävittää Ukrainan kulttuuriperinnön, mutta EU ei voi takavarikoida hyvitykseksi heidän perintöään?

Putinismin viisi peruspilaria: valehtele, varasta, murhaa, kiellä roistoilusi ja uhriudu.

Kaiku24: palvelu hyvää, asiallista. Minulle annettiin aika päivystykseen, kun tk:ssa aikoja ei ollut saatavilla. Kysyisin mihin terveyskeskuksen lääkärin työaika menee ja minkä verran yhden lääkärin vastaanotolla käy potilaita päivän aikana? Armilassa lääkäreitä kuitenkin useampia, aikoja siitä huolimatta huonosti saatavilla!

Upseeriliiton kyselyyn vastanneista yli 90 prosenttia kannatti liittymistä Natoon. Olisi ollut mielenkiintoista tietää moniko vastanneista on palveluksessa ja moniko EVP-jäsen.

Suomen ei pidä antaa taideaarteita pois. Venäjän täytyy lopettaa sota ja vetäytyä. Sit saa aarteensa museoihin takaisin.

Nythän se kabinetti Kookoo sitten pelaa Sm-liigan mitalipeleissä, entäs SaiPa?

Aika juttu tuo tehtaiden henkilökuntakierto, jos ymmärrätte.

Tanska karkottaa 15 venäläisdiplomaattia vakoilusta epäiltynä. Suomi karkottaa ehkä puoli diplomaattia, jotta Venäjä ei suuttuisi.

Mikä ero on siinä, että Venäjä saa moukaroida ja hävittää Ukrainan kulttuuriperinnön, mutta EU ei voi takavarikoida hyvitykseksi heidän perintöään? Pitäähän pakotteiden jossakin tuntua!

Kaikissa gallupeissa on nähtävissä, että suomalaisista tuskin kukaan on elänyt sota-aikana. Niin huolettomasti huudetaan NATOn perään, että hirvittää.

Jääkiekon katsojamäärät laskevat koko ajan eikä ole kehumista monissa muissakaan tapahtumissa. Jäähallin rakentaminen on syytä hylätä ja palata suunnittelemaan monitoimiviihdekeskusta kaupungin keskustaan, jossa voi kiekkoakin pelata?

Mistä alkaa terminen kevät? Tietenkin siitä, kun alkaa Mansikkalan sillan remontti Imatralla. Liikenteen paremmin sujumisen ja kustannusten säästämisen vuoksi kannatan sillan purkua ja otetaan tilalle lossi käyttöön.

Ei Tarja Halonen ole kieltänyt maamiinojen käyttöä, vaan eduskunta vuonna 2011 äänin 110–47. Se perustuu Ottawan sopimukseen, jonka 160 maata hyväksyi.

Ei Tuula Karhulaa Eksoten johtoon. Mikään ei muuttuisi nykyisestä.

Kyllä näyttää, että taas Ruotsi yrittää ratsastaa Suomen kustannuksella tässä NATO-päätöksessä. Suomi maksaa kulut ja ottaa riskin, kun samalla puolustaa Ruotsia. Taasko meitä höynäytetään?

Miksi osuuspankissa ei ole maksukuoria tarjolla?

VR:n viimeaikaiset sekoilut ilmentävät sitä ahneutta ja ylimielistä henkilöstöpolitiikkaa, mitä pulju on harjoittanut jo viimeiset kaksikymmentä vuotta.

Mistäköhän asioista pankit keräävät palvelumaksua?

Kun Venäjän pakotteita rikotaan, se on Suomessa säännöstelyrikos? Onkohan tuo määritelmä oikea? Mitä pitäisi säännöstellä, ja jos ei, niin miksi se on rikos?

Ojentaisin diplomit teille "maukasta kotiruokaa" aiemmin ja tässä ajassa valmistavat ja tarjoavat! Teille tsemppiä!

Huhti

Erittäin hyvä kirjoitus lääkäreiltä Lukijalta-palstalla 8.4. - kiitos! Terveisin potilas.

70 aurinkopaneelia, mitä mahtaa maksaa asennuksineen ja oheistarvikkeineen? Taitaa pikkumökin sähköt maksaa monia vuosia.