Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Jos on kerran ammattitaito ja osaaminen sitä luokkaa, että henki ja terveys on heti vaarassa, jos menet lakkoon, niin luulis tämän näkyvän palkassa.

Niinistöllä oli kautensa ekat 10 vuotta kanttia keskustella itään ainoastaan neutraaleista aiheista, asioista, joista Putin-setä ei suuttuisi.

Elisan netti toimimatta jo 3 päivää Sammonlahti-Skinnarila alueella. Kuoppaa kaivettu ma Korpisuonkadun luona. Löytyiskö vika sieltä?

Alkuviikolla ei terveyskeskuksen labraan päässyt varatulla ajalla eikä röntgeniinkään. Ovat HUS-piirin alaisia ja lakossa, muu toiminta pyörii. En ole nähnyt mitään tiedotetta asiasta. Miten nyt ja kuka tiedottaa? Hukkareissu

Jos on kerran ammattitaito ja osaaminen sitä luokkaa, että henki ja terveys on heti vaarassa, jos menet lakkoon, niin luulis tämän näkyvän palkassa. Huomattavasti vähemmän tärkeille maksetaan käteen kolmea tonnia kuussa.

Ihan eduskunta suuressa viisaudessaan hyväksyi lain (Isän)maan myymisestä kolmansiin maihin. Tässä(kin) nähtiin, miten vähällä järjellä tätä maata johdetaan.

Patriootti

Ei ole lakossa olevan hoitajan vika, jos joku on jämähtänyt jonoon. Vika on kyllä Helsingin herroissa, jotka teettävät puoli-ilmaiseksi töitä ihmisillä. Pääasia näillä parasiiteilla oma karriääri ja pankkitili.

Nyt armeijalle it-ohjuksia miljardin edestä, muilla parilla miljardilla muita pyssyjä, ja suunta itään.

Sairaanhoitajat ruikuttavat turhaan palkankorotuksia. Palkkataso koulutukseen nähden kohdallaan. Nostetaan peruspalkkaa ja lopetetaan lisät. Ne jotka tarvitsevat arvostusta ovat lähihoitajat, perushoitajat jne. Heille kuuluu palkankorotukset.

Puolustusvoimille onnen potku tämä Putin. Ensin meni läpi F-35, sitten kehysriihessä reilu 2 mrd euroa. Kuka olisi uskonut vuosi sitten? Mutta hyvään tarkoitukseen.

Lääkärit, nuo pisimpään koulutetut käsityöläisten ammattikunnan edustajat. Tosin muut käsityöläiset kehittävät toimintaansa ja asiakaspalvelutaitojaan.

Putinille käy kuten Hitlerille, kun lähti tavoittelemaan koko Euroopan johtajuutta?

Lääkäri Pekka Korvenoja, jos tarkoituksenasi oli loukata Kaiku24-hoitajia, niin taatusti onnistuit! Jos joku hoitaja on vaakalaudalla, jäädäkö alalle vai lähteäkö, niin varmasti Korvenojan kommentin jälkeen päätös lähtemisestä on selvä. Suomen terveydenhuolto ei kestä jatkuvaa hoitajapakoa!

Maanviljelijät valittavat heillä olevan miljoonien velat ja että maatalous ei kannata. Samalla he kertovat tuntipalkakseen 3 euroa tunti. Kuka täysjärkinen tekee töitä 3 eurolla/tunti ja kuka täysjärkinen antaa miljoonia lainaa ihmiselle joka tienaa 3 euroa tunnissa?

Kai niitä jalkaväkimiinoja jätettiin "tiskin alle" hyviin rasvoihin, silloin kun typerä poistamispäätös piti tehdä. Oliko se Halosen aikaan?

Tuula Lindh unohtaa E-S:n 7.4.2022 Lukijalta-kirjoituksessaan, että sama inflaatio se on muillakin palkansaajilla, joille on myös tarjottu 2%:n palkankorotusta kuin sairaanhoitajille.

Sotarikollisten kanssa on kaikki yhteistyö lopetettava heti, vaikka se kirpasee myös meitä!

Hinnat nousee, korot nousee, mutta työssä käyvän palkka ei nouse. On varaa kehitysapuun, pakolaisiin, ilmastoon miljardeilla, mutta ei suomalaisten hoitajien palkkaan. Hallitus ajaa tämän maan ja sen kansalaiset oikeasti Euroopan kehitysmaaksi.

Onko Zelenskyi Suomen seuraava presidentti, kun on median suuri suosikki?

Sanna Marin on puolustusmäärärahapäätöksen myötä nousemassa valtiomiesluokkaan Väinö Tannerin ja Paavo Lipposen rinnalle.

Voihan tuo Niinistö jonkun mielestä olla paras presidentti. On kopioinut tyylinsä ilmiselvästi Koivistolta.

Moskovan patriarkka Kirill ei taida noudattaa Jeesuksen ohjeita: "rakastakaa vihollisianne, siunatkaa niitä jotka teitä parjaavat...Ja niin kuin te tahdotte ihmisten teille tekevän, niin tehkää tekin heille".(Luuk. 6:27-31). Patriarkkahan tukee raakaa hyökkäyssotaa.

L.L