Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Sairaanhoitajilla, partioivilla poliiseilla ja pelastustöitä tekevillä palomiehillä pitäisi olla hyvä palkka

Miksi pyörätien kunnossapito välillä Lavolankatu-Kuusimäenkatu on lopetettu? Miksi puomit edessä?

Kaikenlaisia kotiohjelmia, paljon lasia ja terästä, en asuisi päivääkään.

Tarja Halosen puheet pöyristyttävät. Kun on virheitä tehnyt, niin olisi syytä myöntää ne ja pohtia aidosti omaa osuutta eikä peitellä ja kaunistella.

Olisiko nyt aika siirtyä kuntien ja valtion töissä palkkaukseen, jossa otetaan huomioon työntekijän suoriutuminen työtehtävistään. Tämä toisi tehoa ja tuottavuutta esim. terveydenhoitoon ja opetukseen.

Hoitajat ovat ehdottomasti reilun palkankorotuksen ansainneet. Mistä rahat? Mikään ryhmä ei halua hyväksyä muita pienempää korotusta (kateus). Mutta voisi vähentää puoluetukia, nyt 35,6 miljoonaa. Näitä suoria tukia nostettiin 2019 kuudella miljoonalla.

L.L

Miksi maa, joka on sodassa noudattaisi rauhan aikana tehtyjä sopimuksia?

euro

Sairaanhoitajilla, partioivilla poliiseilla ja pelastustöitä tekevillä palomiehillä pitäisi olla hyvä palkka. Ilman heitä olisimme lirissä.

Naisten työ ei ole tärkeää, mutta lakkoillakaan ei saa, ettei maa mene sekaisin.

Kummia kuulee! Mahtava Äiti-Venäjä ei pysty ruokkimaan sotilaitaan, vaan näistä on tullut rosvojoukkio, jotka ryöstävät sodan keskellä haavoittuvassa asemassa olevilta ihmisiltä ruokaa. Alemmas ei voi vaipua.

INHO

Nyt kansanedustajien enemmistö on liputtanut NATO-jäsenyyden hakemisen puolesta. Siitä vaan presidentti ja hallitus hommiin.

Kun kunta-alalle on kehkeytymässä pitkä lakko, joutaa opettajat lakkoilla elokuun alkuun asti. Lakkorahastot kuivuu!!

Kyllä 2500 + lisät on ihan riittävä palkka. Rahaa ei ole enempään!

Dieselin kalleus on Sipilän hallituksen jakeluvelvoitteen syytä. 30 % uusiutuvaa ja Suomi hiilineutraaliksi -päätös on sitova.

Arboretumin jokaisesta kaadettavasta 78 puusta patsas sataman uuteen puulajipuistoon.

Hoitajat on palkankorotukset ansainneet! Kyllä on Suomessa arvostus hoitajia kohtaan nollassa, ketkä on olleet kovilla koronan aikana. Työtä paljon, hoitajia vähän. Ja ilman koronaakin hoitajat väsyy työkuormaan. Saisitte hävetä päättäjät!

Joku esitti Natoon liittymiselle vielä harkinta-aikaa, eikö tuota liittymistä ole jo harkittu kymmeniä vuosia? Ajan pelaaminen on vain eduksi Venäjälle.

Eksoten ajanvaraus koronarokotuksiin on hanurista.

Hoitajien työ voi olla raskasta, mutta jaksaako hoitajat tehdä kovemmin töitä jos saavat enemmän palkkaa? Urheilussakin tulokset tyssää jossain vaiheessa, vaikka rahaa annettaisiin kuinka.

Peruspalveluministeri Linden uhkaa hoitaa hoitajalakon Putinin keinoin, pakkolailla. Missä on inhimillisyys?

Pakko välillä kääntää kanavaa, kun ei jaksa sitä loputonta kikatusta. Valitettavasti sillon voi jäädä jotain tärkeetä kuulematta.

Hoitajien työtä ei tehdä etänä kuten monen muun ammatin. He ovat kirjaimellisesti "länsirintamalla" henkensä kaupalla. Muut tahtovat rusinat pullasta.

On aika pistää saunapuiksi kasinon puistossa olevat ikuisen Venäjä-ystävyyden koivut.

hkarvine

Jos Suomi liittyy Natoon pitää asevelvollisuus lakkauttaa ja muuttaa vapaaetoiseksi, ei Suomen miehiä tykin ruuaksi ympäri maailman.

Joko Niinistökin valpastui? Tähänastisesti meno ollut pelkkää Putinin hyvittelyä. Aiheet jonninjoutavia höpinöitä transpondereista ja hiilipäästöistä.