Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt paperimiehet liittonsa kanssa ostamaan myynnissä olevia tehtaita, niin sitten voi nostaa mieleistä palkkaa

Riitta Munnukalle tiedoksi: Lukiot on yhdistetty rahanpuutteen vuoksi. Joka lukiossa on huippuja ja vähemmän huippuja, kaikki arvokkaita. Arvosanoilla ei hyvyyttä mitata, eikä jaksamista jatko-opinnoissa taata!

Saako Luumäen Mannerheim-ristin ritari oman puiston?

708 000 euroa löytyy aluevaltuutettujen puoluetukeen, kokouspalkkiohin, ansionmenetyskorvauksiin ja kilometrirahoihin. Mutta ei euroakaan potilaille tai hoitajien palkkoihin? Vain poliitikoilla menee hyvin veronmaksajien rahoilla.

Kuka uskaltaa olla eri mieltä Natoon menosta? He ovat joko pettureita, putinisteja tai vähintään Venäjän trolleja. Aikaa ei ole harkinnalle, mitä puolueettomuuden menetyksestä voi seurata.

Dieselin hintataso on suurelta osin kotimaisen diktatuurin aikaansaannos. Vihervassareiden tavoitteena on ajaa tavalliset kansalaiset muutamissa kuukausissa hevosvetoiseen höyrykoneaikaan. Metro Lappeenrantaan, ko ei omista Teslaa.

Kele

Mihin tyssäsi Ringa Ropon kansainvälinen ura!?!

Kouluruoasta valittaminen etenkin koulun keittiöhenkilökunnan kuullen on myös äärimmäisen huonoa käytöstä. Vähintäänkin aikuisen tiukan puhuttelun tai Wilma-merkinnän paikka.

Eiköhän kaikille ole tullut jo selväksi Halosen ystävyys Putinin kanssa. Hänellekin, joka puolusteli Halosta ja moitti nykyistä presidenttiä.

Niina Malmin huoleen poliitikkojen riitelystä sanoisin, että kansanedustaja ei ole kansan edustaja, jos hänen nimensä perään kirjoitetaan puoluetunnus. Puolueiden ryhmäpäätökset eivät ole demokratiaa. Ne ovat voiman käyttöä. Demokratiaa on, että saa äänestää omantunnon mukaan. Jokaisella voimalla on vastavoima. Politiikassa voiman käytöstä syntyy riita. Imatran kaupunginjohtajasoppa on siitä hyvä esimerkki.

Rokotteet on hyvä ottaa, mutta niidenkin teho heikkenee kuukausissa, eikä edes sairastettu korona tunnu antavan suojaa nykyään liikkeellä olevaan muunnokseen! Välttäkää kontakteja lieväoireisinakin! Terveyttä kaikille.

Suosittelen näille taloyhtiössä valittajille jotain muuta asumismuotoa. Elämästä taitaa puuttua sisältö ja kotona hellapoliisi määräilemässä. Jossainhan sitä pitää yrittää pullistella.

Myötähäpeää tunteva asukas

Nyt paperimiehet liittonsa kanssa ostamaan myynnissä olevia tehtaita, niin sitten voi nostaa mieleistä palkkaa, eikä tarvitse kiristää UPM:ää.

Presidentti Tarja Halosen olisi kaikkein viisainta olla nyt aivan hiljaa. Valheelliset kommentit julkisuudessa vaikeuttavat entisestään Suomen tilannetta ja loukkaavat Baltian maita.

Selitykset ei auta. Kertoo kaiken Vapaavuoren arvomaailmasta, että esitti salata Lehtimäen varoitusasian ja myönsi pokkana tälle jatkopestin. Yäk!