Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Suomalaisilla näyttää olevan rahaa lemmikin hoitoon, ei työssäkäyntiin

Koronakieltäjä oli tartuttanut yli 90-vuotiaan tautiin. Huh! Rokottamattomilla on 10-kertainen riski joutua teholle ja 6-kertainen riski kuolla rokotettuihin verrattuna. Faktaa. Koronakieltäjät menkää rokotuksiin!

Suomalaisilla näyttää olevan rahaa lemmikin hoitoon, ei työssäkäyntiin. Fossiilinen polttoaine maksaa.

Matkustajunaliikenne Venäjälle on seis, Suomen puolella kaikki jatkavat töitään?

Aloitin työt 15-vuotiaana, työura kesti 46 vuotta. Jäin eläkkeelle 2008. Veroni olen maksanut yli 60v. Eläkeindeksin leikkauksesta johtuen saan nauttia eläkkeestäni v 2028. Voi olla, että silloin en enää elä.

Turkin Erdogan rauhanvälittäjänä kuulostaa samalta kuin pukki kaalimaan vartijana. Lakkaisi ensin vainoamasta kurdeja, omaa kansaansa.

Hyvät moottoripyöräkerhojen jäsenet, olisitteko valmiita puolustamaan Ukrainaa?

Taloyhtiöissä suurimpia valittajia ovat vanhemmat mieshenkilöt! Mikään ei ole hyvä!

Tyytyväinen asukas!

Taas on todistettu YK:n voimattomuus. Pelkkä soo-soo ei riitä! Turvallisuusneuvosto on menettänyt uskottavuutensa. Järjestö lopetettava tai ohjelma/säännöt uudistettava. Maailma muuttuu,YK ei!

Iloinen mieli, iloinen teko. Taas kerran on löytynyt suurisydäminen ihminen, joka asettaa lasten edun oman edun edelle. Kiitos, Matti Suur-Hamari lahjoituksestasi, sillä jokainen lapsen harrastuspäivä on hyvä päivä.