Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Viimeaikaiset tapahtumat ovat vakiinnuttaneet uuden sanonnan. Valhe, emävalhe, Lavrov.

Toivesäveliä-ohjelma maanantaina oli hieno esitys, mutta miksi neljä viulistia ja yksi sellisti oli totaalisesti jätetty kuulumattomiksi. Heidän uurastuksensa jäi pelkästään visuaaliseksi.

Ne kansanedustajat, jotka vastustavat NATO-jäsenyyttä, syyllistyvät vakavaan piittaamattomuuteen kansalaisten hengestä ja teveydestä.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat vakiinnuttaneet uuden sanonnan. Valhe, emävalhe, Lavrov.

Savitaipaleen hyvinvointiasemalla erittäin ystävällistä henkilökuntaa. Asenne pysyy.

Saattajan ominaisuudessa asioinut

Toivottavasti hoitajien palkat nostetaan pyydetyille luvuille lakolla tai ilman. Muu olisi vain noloa.

Suomessa koululaiset valittavat, että ilmainen kouluruoka ei ole hyvää, Ukrainassa kuollaan nälkään. Hävetkää, kersat!

Putin mellastaa ja rikkoo itse kansainvälistä oikeutta miten tahtoo, mutta asettaa rajat Naton ja sen liittolaisten toiminnalle. Miksi ei toisinkin päin?

Valtakatu on Timo Mattilan (Lukijat-kirjoitus 29.3) mukaan vallan käytön katu. Sen kadun varrella, mielivaltaiseen suojeluintoon joutuneet kiinteistön omistajat ovat varmasti huomanneet.

Työeläkeindeksillä ei ole juuri vaikutusta pieniin eläkkeisiin, he saavat enemmän Kelan etuuksia. Marinin hallitus palautti indeksikorotukset takaisin.

Ei Lipposen hallitus päättänyt taitettua indeksiä vaan eduskunta äänin 119–21. Lipposen hallituksessa oli SDP, kokoomus, RKP, vasemmistoliitto ja vihreät.

Älkää unohtako yksinäisiä vanhuksia.

Valtakadun varteen entisen teatterin tilalle rakenteilla oleva ylisuuri kerrostalo kertoo kaavoittajan osaamattomuudesta, kuten myös mammuttirakennuksen varjoon jäävän taloröttelön suojeleminen.

Seurakuntien yhdistäminen oli väärä ratkaisu. Jos oli yksi ongelmaihminen, saa nykyisen srk:n sekaisin.

Sivusta seurannut

Passirahat kyllä kelpaa ministeriölle, mutta aikaa et poliisilaitokselle saa kolmeen kuukauteen ja neuvontapuhelin ei vastaa. Sisäministeri ei tee mitään.

Liikennevalot vesitornin suoralla. Siinä vois olla siviilipoliisit joskus kytiksessä, jalankulkijat saisi sakkoja. Niin moni ei kehtaa painaa itelleen vihreätä valoo.

Hyvin saa selvää Säästöpankin mainoksen puheesta, yksi selvimpiä puheita monen muun mainoksen sössöttäjän sijaan.

Ja niin uusmielensäpahoittajat kampitti Mika Lehtimäen.

Eläkettä alkoi kertyä vasta 23:n ikävuoden jälkeen tehdyistä yli kuukauden työsuhteista. Omat tienestit alkoivat 16-vuotiaana. Ymmärrähä mie, eläkkeestä on leikattava, että saahaa terveyspoliitikoille kahvirahaa.

1950