Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Matti ja Santeri tekivät lauantaina myrskystä muussia ja loivat sydämellisinä ja sympaattisina meille katsojille lämpimän ja tunteellisen hetken

Pyrkiikö Eksote taaskin elävöittämään Lpr:n ydinkeskustaa osuuspankin avustuksella, kyllä kunta kannustaa ja kansa maksaa!

KHK

Eihän taviksen eläkeindeksin nosto kiinnosta kansanedustajia, kun oma eläkekertymä on 4 % vuodessa, ja samalla voi rahastaa eduskunnan lisäksi hyvinvointialueita, kuntia sun muita hallintoneuvostoja.

Putinin viisautta. Venäjä ei ollut sodassa Ukrainaa vastaan. Ei tarvita rauhanneuvottelujakaan. Näin pohtii Topi Toimeton.

Sen verran parit aiheettomat raivot saanu hiihtäjiltä, että varmistan että koirani paskoo ladulle.

Pyydetään muutama tuhat Nato-sotilasta tänne harjoituksiin siksi ajaksi kun hakemustamme käsitellään. Tärkeää, että ovat täällä ennen itäporukkaa.

Suomessa sairaanhoitajan palkka kuukaudessa ilman lisiä on noin 2 500 euroa. Venäjällä sairaanhoitaja tienaa 290? Mikä se ongelma on?

Nykyään esim. pizza päällystetään täytteillä, täytetäänkö esim atomi sitten päällysteillä?

EK:n hyvinvointialueen ryhmävaraukset 177 000 euroa vuodessa, vaalikaudella 708 000 euroa. Kokouspalkkiot päälle. Puheenjohtajille maksetaan vielä palkkaa. Kalliiksi tulee. Hoitojonot eivät vielä lyhentyneet yhtään. Miksi harrastustoiminnasta pitää maksaa? Kohta tulee maakuntavero!

Mikä mahtaa olla kaksoiskansalaisten reaktio, jos synnyinmaa käskee olemaan lojaali sinne?

Matti ja Santeri tekivät lauantaina myrskystä muussia ja loivat sydämellisinä ja sympaattisina meille katsojille lämpimän ja tunteellisen hetken. Kiitos ihanat nuoret miehet. Olemme ylpeitä teistä urheilijoina toki, mutta myös ihmisinä isolla iillä!

Suomella kaksi vaihtoehtoa. Jatkaa diktaattorin johtaman Venäjän kynnysmattona tai liittyä demokraattisten valtioiden Pohjois-Atlantin puolustusliittoon. Ei luulis olevan vaikea valita.

Otin autostani protestina Nokian hakkapeliitat alta pois – kyllä sitä kävellenkin pääsee..

Hyvinvointialueen valtuusto aloitti tomerasti. Ensin päätettiin johtajien palkat, sitten omat kokouspalkkiot ja ansionmenetyskorvaukset. Huomattiin muistaa myös puolueita tuntuvalla summalla. Valitettavasti nyt ei jäänyt hoitajille mitään, kun jostain vain täytyy tinkiä.

Paperimiesten palkat maksaa rikas yhtiö, kannattaa miettiä, kuka maksaa sairaanhoitajien ja maanviljelijöiden palkan. Älkää olko kateellisia.