Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Totta kai Venäjä haluaa Saimaan kanavan auki ja Suomen maksavan miljoonavuokrat, vaikka yhtään laivaa ei kanavassa kulkisikaan

Hoitajille ja muille maksettava kohtuullinen palkka tulee liian kalliiksi. Suurteollisuudelle ja -maatiloille maksetut satojen miljoonien tuet eivät.

24.3.2022 on historiallinen päivä, kun aluevaltuutetuille alkoi juosta kokouspalkkiot, ansionmenetyskorvaukset ja kilometrirahat. Niin alkoi verorahoilla mässäily, jolle ei loppua näy.

Gallupit ovat riittävä keino osoittamaan kansan Nato-kantaa ja sen muutoksia kevään aikana ja juuri ennen eduskunnan mahdollista Nato-päätöstä. Ei siihen tarvita mitään erityismenettelyjä. Julkishallinto voisi tarvittaessa osallistua myös kysymysten muotoiluun.

Kansalainen

Miksi valtion omistaman Fortumin piti lähteä Venäjän bisnekseen? Kaasuputkesta tulee takkiin 1 miljardi ja Venäjän haltuunottamista vesivoimaloista 4,5 miljardia. Yhteensä 5.5 miljardia. Kalliiksi käy poliitikkojen sinisilmäisyys.

Ihmiset pakenevat Putinin hallintoa Venäjältä Suomeen ostamaan kiinteistöjä. Miksi? Ja suomalainen myy oman asuntonsa heille? Miksi?

Totta kai Venäjä haluaa Saimaan kanavan auki ja Suomen maksavan miljoonavuokrat, vaikka yhtään laivaa ei kanavassa kulkisikaan. Ja mehän maksetaan, sanoo kanavavaltuutettu Minna Kivimäki ministeriöstä.

Venäläiset ovat kuulemma jatkaneet kiinteistökaupojen solmimisiä Kaakkois-Suomessa. Ketkä suomalaiset ovat myymässä heille isänmaatamme?

Venäläisten ostohalukkuus halpoihin kerrostaloasuntoihin suurta. Yleensä osakkeet ovat edullisia, koska talot vanhoja ja kohta putkiremontti, ikkunaremontti ym. Kuka maksaa? Herätkää taloyhtiöiden hallitukset.

Kiitos ja hyvästi Saipa. 7., 9., 11. 13. ja 14. sija. Palataan kaudella 24/25, jos sitä ennen ei Sputnik putoa paidasta.

Hyvinvointialueen kokous torstaina. Kansanedustajat Kiljunen, Malm ja Kopra paikalla. Eivät olleet eduskunnan kyselytunnilla. Eivät myöskään neljällä edellisillä kyselytunneilla. Saavatko tuplapalkkaa?

Herätys Etelä-Karjalan kansanedustajat! Eikö Ukrainan sota ole havahduttanut todellisuuteen ja toimenpiteisiin, joilla näin levottomana aikana estetään kiinteistökaupat itänaapurin kansalaisille? Nykyiset ohjeet riittämättömiä!

Kun olemme saaneet hyvät ulkoilureitit, joita ahkerat vapaaehtoiset pitävät kunnossa, josta suurkiitos heille, niin voisivatko koiranomistajat ystävällisesti ohjata lemmikkinsä tekemään tarpeensa polun tai auratun alueen ulkopuolelle. Hihnassa varmaan pituutta riittää.

Olisikohan UPM:n osakkeiden omistajien nyt jo korkea aika vaihtaa henkilöt neuvottelupöytään. Nämä nykyiset ovat jo näyttäneet kyvyttömyytensä sopia sopimus, jonka toiset Suomessa toimivat samanalan yritykset ovat valmiiksi neuvotelleet. Voimia paperiliittolaiset.

Pitänee tehdä pitkään vankeusrangaistukseen oikeuttava teko, jotta voi elää loppuelämänsä turvallisesti, tasokkaasti ja vailla selviytymispelkoja.

Maatilojen EU-tilastoidut tulot ja menot löytyvät taloustohtori.fi palvelusta.

Ryhmäraha ja verorahojen tuhlaus käy Kiljuselle, mutta leikattu eläkeindeksin nosto ei käy. Kyllä oma etu menee eläkeläisten etujen edelle. Hävetköön.

Myös pienten kiinteistöjen myyminen, tutuillekin itänaapurin kansalaisille, on turvallisuusriski, koska naapurimaan kansalaisilla oma aktiivinen edunvalvojansa.

Tälläistä vaan että Myllymäen kauppojen edessä päivystää huijari, joka tarjoaa olevinaan kallista tavaraa ilmaiseksi, hän ei kuulemma pysty pitämään sitä esinettä kun lähtee Italiaan tai Vuokattiin. Pyytää työkalupakista rahaa, joten ei ole kaikki ilmaista.

Tiedoksi vaan

Sivistynyt koiranhihnan päässä "pepiänsä" ulkoiluttava ihminen korjaa hauvelin jätökset kakkapussiin. Henkilö kertoi olevansa stadista ja ihmettelevänsä miksi "tielä karjalas ei tehä niin?". Hyvä kysymys!

Imatralla alkoi sama penikkatautisten touhu kaupunginjohtajan valinnan suhteen kuin Ruokolahdella.

Eikö kansanedustajan paikka ole arkitorstaina olla kustannuspaikallaan eduskunnassa eikä kakkoshillotolpallaan aluevaltuustossa?

Vahva kasvomaskisuositus on meillä edelleen. Kaupunkilaiset ja etenkin nuoriso Isossa-Kristiinassa ovat sen unohtaneet. Liian paljon maskittomia taudin levittäjiä!