Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kuka haluaa enää hakea virkaa kunnanjohtajana ja joutua epäpätevien ja oikuttelevien kuntapoliitikkojen hampaisiin?

Herätys kaupungin ympäristötoimi! Uusi rantaraitti on haiseva lantaraitti.... Lauritsalan koirapuistossa ei näyttänyt olevan sonnankeräilyyn astiaa vaan kaikki viskotaan maastoon kulkuteiden viereen. Käsittämätöntä!

Imatralla on näköjään ihan sama vaikka kaupunginjohtajana olisi koulutettu simpanssi kunhan se olisi demari.

Kuka haluaa enää hakea virkaa kunnanjohtajana ja joutua epäpätevien ja oikuttelevien kuntapoliitikkojen hampaisiin?

Koirankakkaroskiksia myös Pontukselle, kiitos.

ReVa

Ruokolahti hakee kunnanjohtajaa, tais unohtua että Sepponen on yhä virallinen kunnanjohtaja! Kunta koettaa oikoa joka asiassa, odotellaan ensin, onko kunnalla varaa maksaa "erottsmislunnaat"?

Koirankakka jäällä.. kamala saaste. Kaikki vedessäkin elävät lajit ulostavat, jos et ennen tiennyt. Vuosi sitten vielä ihmistenkin jätökset Tyysterniemestä meni Pallonlahteen.

Tieto lisää tuskaa

Kun tällä palstalla ei näköjään saa arvostella tv-uusintoja esim. Idennttiset kaksoset näytetty yli 30 kertaa, niin olen siirtynyt siedätyshoitoon eli katson pelkastään uusintoja.

Imatran kaupungin suurin ongelma on tehtaan pysäyttämisellä kehuskeleva kaupungihallituksen puheenjohtaja itse.

Älä ole huolissasi koirankakasta jäällä. Sinne kakkaavat myös ketut ja muut, eikä ne kalatkaan käy maalla tarpeitaan tekemässä.

Mahtavaa joku vielä osaa tehdät ladut lentokentän reitille.

Miten koeaika voi olla tulkinnanvarainen, kai siitä luulisi olevan selvät päivämäärät paperilla?

Haloo, Imatra, eikö olisi jo aika erottaa Nokelainen! Miten yksi mies, toki hännystelijät mukana, voi sekoittaa pakkaa ja huseerata vuodesta toiseen?

Imatralla toverit yrittävät kammeta jopa koeajalla irtisanottavalle vuoden palkan. Ruokolahdella kampattiin koko irtisanomisen palkka pois sopimuksesta. Poliitikot sekoilee.

Mikä on tilinumero, jotta Ukraina saa ostettua ilmatorjuntaohjuksia?!

Venäjä tuhoaa satamakaupunkia Ukrainassa, mutta säästää sataman. Jos sama tapahtuisi Suomessa, Sainikkalan rataasema säästyisi Venäjän tarvitseman logistiikan takia.

On se nyt kumma kun jalkakäytävät pitää nykyisin tukkia juottoloiden karsinarakennelmilla. Eikö alkoholin nauttiminen ole kielletty yleisellä paikalla, näin nuorille näytetään mallia.

Palkka laskee, kun lakkoilee. Silloin tilille tulee vähemmän. Jos tilille tulee yhtä paljon kuin aikaisemmin, niin palkka ei laske. "Sellun pilaajille" on nyt annettu kuukausi aikaa miettiä, pitäisikö mennä töihin vai ei. Sanat on tarinoita, raha ei valehtele.

Vaikka väki haluaisi jo töihin, niin jännittää hyväksyykö UPM ehdotuksen. Kilpailukyky laahaa verrattuna muihin tuotantomaihin.

Venäläiset muistavat Leningradin piirituksen vuosina 1941–44 sukupolvesta toiseen. Nyt Suomi liittymällä Natoon lisäisi vain venäläisten uhkakuvia uudesta piiriyksestä.

Tähystäjä

Toivon,että Suomen poliittinen johto ei vie meitä mihinkään sellaiseen liittoon, missä on vaara joutua näiden V/USA pelinappulaksi maamme sijainnin vuoksi. Kansan turvallisuus ensin!

Venäläiset ovat määräilleet vuosikymmeniä maamme sisä- ja ulkopolitiikasta. En ollut innostunut Natosta. Ovat alkaneet taas määräillä ja jopa uhkailla

Olisikohan kotitalouksissakin syytä ruveta säästämään paperia? On helppo nykäistä reilu pala tai kaksi pieneenkiin pyyhkäisyyn kun puolta vähempikin riittäisi. Säästää voi pienissäkin asioissa etenkin ajatellen, että metsää säästyy.