Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Perhelääkäri sopii Savitaipaleelle. Lääkäripalveluja tulee kehittää asikkaiden tarpeisiin. Konsultointia lisäämällä laatu paranee. Valinnan vapaus tulee säilyttää.

Perhelääkäri sopii Savitaipaleelle. Lääkäripalveluja tulee kehittää asikkaiden tarpeisiin. Konsultointia lisäämällä laatu paranee. Valinnan vapaus tulee säilyttää.

On se kumma ettei osata rakentaa kunnon kouluja. Tehdään kiireellä ja märästä tavarasta. Tehtäs puusta ilman ilmastointeja ja muoveja, ikkunat auki välitunnin ajaksi. Miksi pitää laittaa muovit seiniin ja sulkea ilmastointi kesäksi, se aiheuttaa hometta. Rakennaettas pohjatyöt ja runko kesällä, sisätilat talvella. Ois kuivaa.

Kaikki se raha mitä saadaan oligarkkien omaisuuden realisoinnilla tulee käyttää Ukrainan jälleenrakentamiseen. Kuitataan vähän Venäjän aiheuttamien sotatoimien tuhoja!

Miksi Paperiliitto kiukuttelee eikä tee sopimusta? Teollisuusliitto teki UPM:n kanssa alakohtaiset jo joulukuussa.

UPM maksaa kyllä joka tunnille palkan. Muuta on vastuutonta valehdella.

Puutin on kateellinen suomalaisille, kun jo viidettä kertaa peräkkäin valittu maailman onnellisimmaksi kansaksi. Törkeä sotarikollinen lopettaa pian tämän kansan onnellisuuden.