Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Voi miten hienoa olisi, että luovutaan koko saunamaailman tekemisestä!

Vasemmistoliitosta tuli hetkessä takinkääntöpuolue, kun ministereiden hillotolpat olisivat kaatuneet.

Kiitos hyvän mielen ja tuulen LPR kirjasto! Ystävällinen palvelu ja sitä mitä ei ole niin hankitaan. Lisäksi pitkän korona-ajan viihdyttäjä.

Miksei sympaattinen ja ahkera yrittäjäpariskunta saa tehdä työtään rauhassa imatralaisessa pizzeriassaan? Hävetkää, ilkivaltaa tekevät nuoret!

Hävettää katsoa vierestä kuin sarjafilmiä, kun mielisairas tapattaa lajitovereita Ukrainassa. Eikö länsi voi tehdä muuta kuin "palliatiivisesti" hoitaa tilannetta?

Perustuslain mukaiset virkanimitysperusteet taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto koskevat myös hyvinvointialuetta, ei vain Imatraa. Puoluetausta tai kuuluminen johonkin muuhun ryhmittymään ovat lainvastaisia valintaperusteista.

Ei siinä helikopterit auta kun lähön aika koittaa.

Voi miten hienoa olisi, että luovutaan koko saunamaailman tekemisestä! Muoti-ilmiö joka on jo eilistä päivää. Ei tässä kaupungissa riitä volyymia tuon ylläpitämiseen. Unohdetaan koko touhu!

Olipa virkistävää kuunnella nuorta pappia murteella kertoen, ei ollut tavanomaista kuivahkoa. Sunnuntaina TV1 Jumalanpalveluksessa.