Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Imatralla on viime vuosina käynyt parikin kaupunginjohtajaa työharjoittelussa

Perustuslain mukaan virkanimitysperusteet ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Siis Imatrallakin. Eikä suinkaan sosiaalidemokratia tai jokin muu syy.

Taitaa jäädä Imatran kaupungin ammattiyhdistysvetoiselle demariporukalle tyhjä arpa käteen kaupunginjohtajan valinnan suhmuroinnissa.

hymiö

Kukapa ynnäis tuon uuden hyvinvointialueen hallintohimmelin kustannukset. Ei taida Sakselan puoli miljoonaa kauas heittää. Puoluetuki/valtuutettu ja valtuuston sekä hallituksen kiinteät palkkiot ovat ensimmäisenä vuotena äkkiä silmäillen yli 200 000. Oisko noilla euroilla ollut käyttöä tuolla perusterveydenhuollon rahapulassa?

Kuinka kattavaksi katsotaan gallup-lukemat n. 1500 hlöltä satunnaisesti otettuna koko kansan mielipiteeksi?

Hankien kulkija

Kivisalmesta Taipalsaaren suuntaan jäällä ihanat ladut. Sydämelliset kiitokset tuntemattomalle uurastajalle!

Hiihtelijä

Kuunnelkaa ministeri Mikkosta. Ei pysty vastaamaan itärajasta vakuuttavasti. Puheet sulaa kuin nämän talven lumet. Ei ole ajan tasalla.

Imatralla on viime vuosina käynyt parikin kaupunginjohtajaa työharjoittelussa. Olisiko vihdoin aika valita johtaja ammatillisin perustein ja unohtaa puoluepukarointi?

Helkatin hyvä järjestys tämän uuden sotepiirin asiatärkeydestä. Ensin hoidetaan palkat pois häiritsemästä ja sitten vasta se työ, miksi tämä systeemi on polkaistu käyntiin. Veronalaista tuloa?

Kyllä uskonnolla tehdään rahaa ja paljon. On vaikka minkälaista leiripaikkaa jne. Kaikki maksullisia...

Ei suomalainen media lietso pelkoa vaan kertoo faktat. Putin kylvää kauhua koko maailmaan järjettömillä väitteillään ja ydinaseilla uhkaamalla.

"Ei ennen" työntekijä tullut työpaikalle työajan alettua. Vaihtamaan työvaatteita ym. Työaikana piti olla valmiina työhön.

euro