Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Aikoinaan jotkut tahot vaativat venäläisille täydellistä viisumivapautta, onkohan mielipide nykyään vielä sama?

Kyllä vanhuksen ikääntymisellä rahastetaan. Ei eläkeläisillä ole varaa palveluasumiseen. Verotettava eläke on todella pieni ja ruoka maksaa liian paljon.

Onko seurakunta niitä hädässä olevia varten, joilla hätä on suurin? Taipalsaarelle tulevat ukrainalaiset lapset ja naiset tarvitsevat kaiken henkisen avun, mitä Taipaleen seurakunta voi antaa.

Santeri Kiiverillekin tähti Marian aukion walk of famelle! Olympiahopeaa!

Koska tulee Teuvo Kohosen muistomerkki?

Ruotsi alkaa jo peruuttelemaan avuista kriisissä. On kuin Portugali talvisodassa. Antoi 19 000 laatikkoa sardiineja avuksi Suomelle. Huh.

Nyt ei ole aika lakkoilla.

Onhan teitä Sunan tukijoita. Tuula Malinin opusta en ole lukenut, mutta erotan kyllä vaalipuheen aidosta huolesta.

Eiköhän nyt ole viimeistään selvää, ettei Ikea tontillaan tee enää mitään. Tontti kaupungille ja hyötykäyttöön, vaikka täyteen aurinkopaneeleita energiaa keräämään.

Putin saanut Ruotsin mukaansa etupiiriajatteluunsa. Puheet yhteistyöstä Ruotsin ja Suomen välillä ovat täyttä höpinää, mahdollisesti esteenä Natoon liittymiselle ja Putinin eduksi.

Viheltely ja muu melusaaste työpaikoilla kiellettävä työsuojelulaissa.

Dieselin hinta on niin korkea, että sen käyttövoimavero olisi poistettava. Se helpottaisi ihmisten arkea ja lisäisi ostovoimaa.

Mitenkäs se ydinvoimalahanke, voiko olla enempää kyy povella -tilanne?

Nato luo uskottavuutta. Ulkomaiset sijoittajat/yritykset eivät luota ja sijoita eikä investoi Suomeen niin kauan kun emme ole Natossa. 30 Euroopan Nato-maata eivät voi olla väärässä.

Mitä väliä sillä on millä vehkeellä pankkiin tavoittaa, kun ovet on kuitenkin lukossa?

Suomella ei ole varaa lainalla rahoittaa asevarustelukilpailua Venäjää vastaan. Siitä kärsii kansa. Suomen velka on jo nyt 60% BKT:sta. Nato on viisaampi ratkaisu.

Mitä enemmin polttoaineen hinnat nousee, sitä enemmin valtio saa verotuloja. Nyt olisi aika laskea polttoaineveroa, joka on sidottu polttoaineen hintaan.

Aikoinaan jotkut tahot vaativat venäläisille täydellistä viisumivapautta, onkohan mielipide nykyään vielä sama?

Firmojen jättäessä tuotantolaitokset Venäjällä ne kansallistetaan. Tuhotaan ne jotenkin, ettei tuotantoa voi ihan heti jatkaa.

Pienikin kiusa