Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Aika erikoista, että kansanedustajat eivät osaa sanoa Ylen kyselyssä kantaansa Natoon

Pelkään, että valtiojohto jälleen kerran pettää Suomen kansan jahkailemalla ja pähkäilemällä Nato-kysymystä liian pitkään? Näin tapahtui Koiviston ja Halosen ollessa presidenttinä.

Ainut asia, mihin Putinin sanomisessa kannattaa uskoa on, että ei kannata uskoa.

Median velvollisuus on kertoa, mitä Ukrainassa oikeasti tapahtuu. Siellä lapset eivät traumatisoidu lehtikuvista, vaan päälle vyöryvistä tankeista.

Pitääkö lähteä Norjaan vai Viroon? Ne kun ovat Naton jäseniä.

Sinä jolleka demarit on kansakunnan syöpä: voi, voi, joudut elämään hyvinvointivaltiossa nimeltä Suomi, jonka demarit on 60 vuoden aikana rakentanut keskustapuolueen kanssa.

Aika erikoista, että kansanedustajat eivät osaa sanoa Ylen kyselyssä kantaansa Natoon. Odottaako esim. keskusta kesäkuun puoluekokousta, vai miten tää on niin vaikeeta?

Vasurit ja demarit jarruttaa Suomen Natoon liittymistä. Nahkurin orsilla tavataan.

Nyt on aika herätä ja alkaa ostamaan tuotteita joissa lukee Made in Finland.

Venäjähän on käynyt sotaa Suomea vastaan jo 30 vuotta ilman aseita ostamalla strategisesti tärkeitä maa-alueita Suomesta. Nyt viimeistään Suomen valtion pitää pakkolunastaa maa-alueet valtiolle. Koska Venäjä valtiollistaa suomalaisten yritykset.

Ruotsilla ei vielä tarvetta liittyä Natoon. Onhan Suomi puskurina. Liittyy varmasti heti, jos Suomi joutuu Venäjän kanssa selkkaukseen.

Ei Natoon. Putin odottaa vaan syytä hyökätä..

It

Suomalaiset pitää suurimpana uhkana Venäjän sotilaallista uhkaa. Kansanedustajamme eivät osaa sanoa Nato-kantaansa. Erikoinen yhtälö. Kyllä äänestäjien on tiedettävä edustajien kanta.

Natoon joo. Entä jos Trumpistä tulee uudelleen USA:n presidentti?

Joku alkaa jo valmistautua seuraaviin vaaleihin ja sättii pahasti mahdollista kilpailijaa, kun ei ole saanut itse mitään aikaan.

Vanha "Veli puolikuu" päihittää mennen tullen nykyiset Putoukset sun muut tekemällä tehdyt hömpät.

Nyt on saatu uusi TV-meteorologi kehäkolmosen sisälle osoittamaan säätilaa "tuolla kaakossa", "tuolla pohjoisessa".

Oletko puolesta vai vastaan? Pitää valita puolensa. Välitilaa ei ole. Putinin hyökkäys, arboretumin raiskaus, Paperiliiton lakko, Naton jäsenyys, hyvinvointi.

Klaus Peltosen kirjoitus ES 9.3. Anni Swanin katu on Keilatalon kohdalta liian kapea. Katu ei täytä 8 m. rakennusten välistä etäisyyttä. Kävelykatu ei tätä ongelmaa poista.

Pelkonen kirjoitti lukijat palstalla 9.3 Keilatalon suojelusta. Hän tuntuu tietävän talon asiat paremmin, kuin sen omistajat. Aina on helppo puskista huudella, kun itsellään ei ole kustannusvastuuta.

Tietää, että vaalit on tulossa, kun Kymäläinen ottaa esille Venäjän maakaupat. Kun puolue pääsee valtaan, sitten ei neljään vuoteen tapahdu mitään. Miksi tällaista toimintaa kutsutaan?

Nyt kokoamaan YK:n johdolla riippumattomaan maahan kuten Argentiinan Buenos Airesiin suuri Ukrainan rauhankonferenssi palauttamaan Ukrainan territorio Sotsia edeltävään aikaan, palauttamaan Putinin kunnia, luopumaan pakotteista ja määräämään korvaus Ukrainalle.

Tietääkö joku, kuinka kauheaksi elämä muuttui Virossa, kun se liittyi Natoon v. 2014? Ja mietitäänkö siellä nyt pää kylmänä, miten turvallisuutta voidaan lisätä?