Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt kaikenlaisten hallihankkeiden hörhöilijät jäähylle. Tilalle tosimiehet ja -naiset laittamaan väestönsuojat kuntoon ja rakentamaan niitä lisää

Nyt kaikenlaisten hallihankkeiden hörhöilijät jäähylle. Tilalle tosimiehet ja -naiset laittamaan väestönsuojat kuntoon ja rakentamaan niitä lisää. Rahat laitettava kaikille kansalaisille suojaa antaviin kohteisiin eikä tässä tilanteessa toisarvoisiksi muuttuneisiin harvojen hankkeisiin.

Unohtakaa nyt korona, Ukraina ja UPM. Keskitykkää Estareita kirjoittaessanne olennaiseen, eli kertokaa ihmeessä kevään koirankakkahavainniostanne, eikös se alkaisi olemaan sitä aikaa, niinkuin on ollut aina vuodesta toiseen.

Sunan lakialotetta venäläisten maakaupoista arvostelevalle. Lue toimittaja Tuula Malinin kirja Putinin pihapiirissä – Venäjän suurvaltaoperaatiot Suomessa. Ymmärrät mistä on oikeasti kyse. Ei vai mökkirähjien kaupoista.

Pakolaisia tuodaan Suomeen vahvalta korona-alueelta. Kukaan ei kerro, testataanko heiltä korona? Annetaanko rokotus?

Hei te Natoon hinkujat. Miettikääpä tätä, miten kävi Ukrainan kun rupesivat haluamaan Naton jäseneksi! Putin on kuin foodoo nukke ja Nato on neula!

Onpa hyvä, että monet kauppiaat ajattelevat lapsiystävällisesti ja kääntävät sotajuttuja järkyttävine kuvineen myytäviä iltapäivälehtiä alaspäin.

Hieno tempaus

Ay-demarit kampittavat yrityksiä. Se lisää työttömyyttä ja eriarvoisuutta yhteiskunnassa.

Venäjä palasi Putinin tempauksilla ajassa 1930-luvulle. Nämä hänen sotatoimet on verrattavissa Stalinin puhdistuksiin, eikös Putinia kutsuttun jo muutamia vuosia sitten Pikku-Staliniksi.

Nämä venäläiset hiihdon maailmancupin kärkinimet ovat kannanotoillaan varmistaneet, että jatkossa voivat keskittyä vain, ja ainoastaan ns. piirikunnallisiin mittelöihin.

Lasten kaltaisuus kuvaa hyvin vilpittömyyttä elämää kohtaan, jossa vilpittömyyden laatua voidaan kuvata myös elämän perusvoimiin liittyvillä uskon, toivon, ja rakkauden määreillä.

Tarja Halosen kommentteja Ukrainan sodasta MTV:n uutisissa 3.3. Eläinten ystävä -nimimerkille tiedoksi. Vähän kunnioitusta pitkälle työrupeamalle.