Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | EstaritTurvallisuutta ajatellen olisi parempi, kun noita ajoteitä itään olisi paljon vähemmän, esimerkiksi Nuijamaan raja-aseman voisi sulkea lopullisesti.

Turvallisuutta ajatellen olisi parempi, kun noita ajoteitä itään olisi paljon vähemmän, esimerkiksi Nuijamaan raja-aseman voisi sulkea lopullisesti.

Venäläisten pankkien, Putinin, Lavrovin ja heitä ympäröivien oligarkkien jäädytetyt varat on ohjattava Ukrainan jälleenrakentamiseen.

Korona vei melkein uskon tulevaisuudesta, mut nää Kremlin riiviöt teki sen.

Kerrostalossa asuvien väestönsuoja löytyy omasta taloyhtiöstä. Tietävätkö muut, missä on lähin yleinen väestönsuoja?

Miten kauan A-lehdet painattaa lehtensä Venäjällä? Onneksi minulle tulee vain B-lehtiä.

Aputon

Onko meillä auttamisen lisäksi rukoushätää Ukrainan kansan ja oman kansammekin puolesta?

Venäjän lähetystövirkailijat ja konsulit, jotka tähän saakka ovat olleet maansa valheellisen propagandan tuudittamina, näkevät nyt Suomen televisiossa maansa todellisen sotahyökkäyksen Ukrainaan.

Vieläkö P. Lipponen tänään nostaa konsulttipalkkiota Venäjältä kaasuputkihankkeesta?

Russia Pois Ukrainasta heti!

Päättäjämme on unohtanut pikkujutun: Ukraina saa apua maarajojen kautta, mutta meille apu pitaisi toimittaa merien kautta, mikä olisi Venäjalle helppo nakki estää ne.

Putin olet matkalla helvettiin kaltaistesi seuraan. Tiedätkö, siellä setelisi palaa ja kultasi sulaa!

Laitettakoon ideologisista syistä armeijan käymättömille sivariraippavero. Määrä voisi olla 4,65% eli sama, jonka muuan työministeri langetti rangaistukseksi työttömille. Nyt kaikki keinot sallittuja.

Nyt se taas nähtiin: koskaan ei pitäisi hätäillä viittaan turvetuotannon lopettamiseen, mutta kaipa se on mahdollista nopeasti ennallistaa.

Inflaation kiihtymistä kuvannee Iltalehden hinnannousu viimeisen 12 kk aikana: 1,90 eurosta 2,00 euroon.

Eduskunnan täysistunto 3.3.2022. TV1 suora lähetys. Eduskunta toivotti aplodein Ukrainan suurlähettilään tervetulleeksi. Kaikki muut taputtivat paitsi Erkki Tuomioja.

Jos ja kun jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa , niin toivottavasti sveitsiläisen hammaslääkärin pärstää ei näy missään aitiossa.

Asiantuntijamielipide kertoo, että Venäjän mielestä Suomi on jo osa Naton puolustusjärjestelmää, mutta ilman sen hyötyjä.

TV1 A-Talk 3.3.2022. Erkki Tuomioja (sd.) on menneisyyden mies, jonka puheesta edes normaalilla kuulolla varustettu ihminen ei saa mitään selvää.

Erittäin hyvä kannanotto Vuokko Kupiaiselta (ES 4.3) Lappeenrannan rakennusten suojeluratkaisuista, jossa yksityistä omaisuutta pakotetaan suojeltavaksi tai muuten kaavoitus keskeytetään.

UPM voisi siirtää tehtaat Venäjälle: siellä raaka-aineet ja "nöyrät" työntekijät !

Suomalainen media tekee kaikkensa tämän meidän turvallisuuspoliittisentilanteen horjuttamiseksi. Kaivetaan koipussista menneen maailman oligarkki pelottelemaan kansaa Putinilla. Jäitä hattuun!

Tottakai Suomi itse päättää, liittyykö vai ei Natoon. Pitää vaan muistaa, että Venäjäkin itse päättää suhtautumisestaan, jos Suomi päättää liittyä!

Kokoomuksen testosteroni huuruinen Naton ihannointi tuntuu viehättävän monia. Kovaa kokoomuslaista politiikkaa myös omaa kansaa kohtaan. Vaarallista.

Onko Ukraina yhtään päässyt iskemään venäläiseen pitkään ajoneuvokolonnaan Kievin suunnassa?

Erittäin hyvä ehdotus maatalouden huoltovarmuusmaksusta! Jospa nyt vihdoin herätään tajuamaan, että kriisissä ollaan ilman ruokaa, kun maatalous on omilla toimilla ensin tuhottu.