Estarit | Kiitos sinulle nuori herrasmies, joka autoit lentokentän laidalla su 27.2. Skodan hangesta tielle!

Kiitos sinulle nuori herrasmies, joka autoit lentokentän laidalla su 27.2. Skodan hangesta tielle!

Lemillä ollaan kovasti huolestuneita, lopetetaanko täällä vuosikymmenien pitkät perinteet mm. Papinhiihdot ja Lemin lenkki. Lumenpuute ei nyt ainakaan ole esteenä.

Huolestunut

Vieläkö Parikkala haluaa hyvää ja leveää Rajanylityspaikkaa?

Luettuani ES-artikkelin Kelasta ihmettelen sen toimintaa. Eikö siellä ole yhtäkään järkevää ihmistä töissä? Heikossa asemassa olevia ihmisiä nöyryytetään.

Hyvä juttu Susanna Turtia Kelasta. Ollaan samanlaisessa tilanteessa. Ei Kelasta mitään apua saa. Virkailijat pelkkiä papereiden monistajia.

Julkaiskaa ES:ssa muitakin Lukijat mielipidekirjoituksia, kuin Ukrainan sota. Sitä on tulee tuutin täydeltä joka suunnalta. Riittää! On muitakin aiheita ja muuta elämää.

Sodan varjollako niitä hintoja heti nostettiin vaikka on varmuusvarastotkin olemassa? Becel-pakettiin tuli kerralla 30 centtiä lisää?

16.7.1944 Gerda Ryti esitti vetoomuksen kansalle, rukoilkaa isänmaan puolesta. Voimme kukin ristiä kätemme ja rukoilla Ukrainan puolesta.

Botox on pehmentänyt Putinin pään. Eikö kukaan, mikään mahda tälle hulluudelle mitään?

Osalla kansanedustajista tuntuu olevan edelleen epäselvää Venäjän luotettavuus. Seuraavat eduskuntavaalit ovat Nato-vaalit.

Venäjällä "Hullumies" Pohjois-Koreassa "Rakettimies". Siinäpä vasta pari!

Nato-jäsenyys tuo turvatakuut. Se on ennaltaehkäisyä. Se ei ole poliittinen valinta. Se on isänmaan valinta.

Älä ole huolissasi lahjoitamisesta. Olet jo mukana veronmaksajana. Maakuntahallitus on päättänyt lahjoittaa suuren summan ukrainalaisille!

Näin mielipiteet muuttuu esim. Kansanedustajalla. Ennen vuodenvaihdetta Kopra halusi venäläisten matkailua tänne. Ehdottaen sputnik-rokotteen hyväksyntää! Kaikki nämä tapahtui vain pelkästään rahaliikenteen takia.

Putinin on parasta mennä etulinjaansa että hän saisi määräämänsä kuolemanrangaistuksen. Tämä on yhden tollon sota. Sitä saa mitä tilaa.

Sauli Niinistö ja Sanna Marin teidän selkärangaton NATO-vastaisuus ei Suomea pelasta. Tekosyynä teillä kansanäänestys. Kansan tahto on Suomi NATO- jäseneksi heti.

Onneksi meillä on presidentti jolla on historian tietämystä, malttia ja auktoriteettia, joka ymmärtää syyn kansan Nato-purkauksen, mutta myös tietää mitä Natoon liittymisestä voi seurata.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka