Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eksotessa irtisanottiin tärkeän tarkastustoiminnan päällikkö. Ulkoistaminen se vasta maksaa, siis ei säästöä tästä. Keskiportaassa paljon päälliköitä, johtajia karsittavaksi!

Suurkiitos teille, jotka autoitte autoni penkasta Tikan risteyksessä sunnuntai-iltana. Samoin sinulle, joka lainasit puhelintasi!

Jos Imatran Seudun Sähkö, ja Parikkalakin eivät sanoudu irti Hanhikivestä ja yhteistyöstä Rosatomin kanssa, minä irtisanon sähkösopimukseni ja siirrän sen Lrantaan tai mihin vaan muualle, jossa ei olla yhteistyössä venäläisten kanssa.

Slava Ukraini

Eksotessa irtisanottiin tärkeän tarkastustoiminnan päällikkö. Ulkoistaminen se vasta maksaa, siis ei säästöä tästä. Keskiportaassa paljon päälliköitä, johtajia karsittavaksi!

Muutama vuosi sitten kansanedustaja Suna Kymäläinen teki lakialoitteen olla tekemättä maa/ kiinteistö kauppoja venäläisille. Se torpattiin. Meidän sinisilmäiset ministerit ei näe metsää puilta. Paljon on kiinteistöjä missä ei ole asumisen merkkiä, on vaan omistuksessa. Putinin kirjanpito ei peitä. Odottaa sopivaa hetkeä milloin tulee pelastamaan omiaan.

Kauhistunut

Hyvä kirjoitus 27.2. lehdessä Nato-jäsenyydestä. Suomi on Venäjälle houkuttava kohde pakotteita asettavana ei Natoon kuuluvana EU-jäsenenä ilman turvatakuita.

Kyllä valta vaihtuu Venäjälläkin ennen pitkää. Kun ei kerran vaalien kautta, niin sitten Putinille sitäkin epämieluisammalla äänestyslipulla.

Suomalaisten Nato-kanta on kuin hölmöläisten katonkorjaus, poudalla katto ei vuoda ja sateella sitä ei voi korjata.

Näyttää Sputnik-koronarokotte aiheuttavan pieniä sivuvaikutuksia. Pakollista tarvetta päästä "kävelemään" naapurin tontille.

Puhu sie, mie pitelen hevosta, kertoi Putinin ilme kun Trump kävi tarinoimassa. Onneksi USAssa on nyt täysjärkinen presidentti.

Ukrainakin OLI liittymässä Natoon ja seuraukset kauhistuttaa. Lunta hattuun Linda Brant-Ahde!

On todella hienoa,että meillä on nuori rallitähti Kalle Rovanperä, jolla on arvot kohdallaan. Hienoa esimerkkiä epäröiville urheilijoille ja urheilujohtajille.

Nyt kauhistellaan Venäjän sekopäähyökkäystä Ukrainaan, mutta tilanteen rauhoituttua ollaan taas myymässä maata venäjälle ja hakemassa halpaa bensaa..

Nyt näyttää siltä että joillakin patoutunut viha ja ennakkoluulot naapuriamme kohtaan ryöpsähtelee pahasti yli. Putinin hallintoa kohtaan se onkin ymmärrettävää, mutta Venäjän kansalaisia varsinkin täällä on järjetöntä syyllistää ja sortua kaikenlisäksi vielä vainoharhaisuuteen.