Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Turpeen tuottajat ja koneurakoitsijat on kutsuttava heti töihin

Vieläkö Lappeenrannan poliitikot haluavat kadun nimet myös Venäjäksi Lappeenrantaan, niin kuin muutama vuosi sitten?

Eiköhän sytytetä kynttilä ikkunalle tuen osoitukseksi Ukrainalle!

Sodan uhka alentaa talojen arvon rajan läheisyydessä, ei ehdi talo valmiiksi asti, kun arvo on jo alentunut.

Convoy-kuskit: älkää ihmeessä häiritkö venäläisen hiihtelijän unia ja suvereniteettia. Venäjällähän bensa maksaa n. 70 snt/litra.

Isoveli

Venäjän toiminnasta johtuen, huoltovarmuuden turvaamiseksi kaikki energiaturpeeseen liittyvät päätökset on peruttava. Turpeen tuottajat ja koneurakoitsijat on kutsuttava heti töihin. On viisautta varautua omavaraisesti tulevaan lämmityskauteen, ettei tule vilu puseroon ensi talvena.

Ei voi olla totta, että tämän päivän Euroopassa toinen valtio voi rankaisematta marssittaa joukkonsa itsenäisen valtion rajan yli. Mikään sanktio ei riitä, vaan syylliset saatava vastuuseen.

Lirissä ollaan, jos annetaan minkäänlaista aseapua Ukrainalle. Se on suora sodan julistus mr. Putinille. Muu apu on hyväksyttävää ja tärkeää.

Stalin asetti Suomeen Otto Ville Kuusisen johtaman Terijoen hallituksen, jonka kanssa lopulta ei neuvotellut rauhasta. On meillä oma kokemuskin nukkehallituksesta.

Eksotessa yhden johtajan tilalle kolme johtajaa ja sisäisen kontrollin resursseja leikataan. Niin demarimaista kuin olla saattaa. Kolme miljoonaa pitää kuitenkin vielä säästää. Juustohöylä ei nyt riitä kompensoimaan palkankorotuksia.

Voissa paistaminen ei tunnetusti pakotteena muuta mitään. Rajumpaa paistinrasvaa vähintään. Jäteöljy voisi tehota.

Sekopäävaarille on tainnut botoxit nousta aivoihin, ei voi olla muuta selitystä!

Suurkiitos herrasmieshiihtäjille ja traktori-Akille, jotka auttoivat lumeen juuttuneen auton kanssa! Ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä on olemassa!

Ja Suomi se miettii mitä se Nato olis?? Harkitaan, kohta on tankit rajalla!!