Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Viisumikielto venäläisille ja Saimaan rantojen huvilat vaikkapa Suomen valtiolle

Alfa-tv näyttää videoita Ukrainasta ja Venäjän mielenosoituksista.

Putin laittaa 150 000 viatonta nuorta miestä 'puolustamaan' Venäjää, nauhoittaa hyökkäyspuheen etukäteen ja painuu bunkkeriin piiloon. Todella kova jätkä!

Viisumikielto venäläisille ja Saimaan rantojen huvilat vaikkapa Suomen valtiolle. Jospa tehoaisi oligarkkeihin!

Totta kai kaikki tuomitsee Venäjän menon ukrainaan eikä ainoastaan isot herrat mutta mitäs teet.

Kun vuokrataan tai myydään parin kilometrin kaista koko itärajan mitalta jollekin Nato-maalle, saadaan itänaapuriksi muu kuin Venäjä. Heti toimeksi.

On aivan käsittämätöntä kuinka Venäjä nykyaikana käyttäytyy ja länsimaat ja Nato senkun vaan neuvottelee ja Ukraina kärsii. Venäjä ei tottele muuta kuin voimaa, näin on viisaat sanoneet.

Aikooko Putin korvata Zelenskyn nukkehallituksella kuten Saksa Quislingilla Norjassa 1940?

Lumivallit pois Myllysaaresta Ainonkadulle johtavalta tieltä... kolari senteistä kiinni!

Venäjähän ei kuulemma käy Ukrainassa sotaa ollenkaan. Missähän se patologinen valehtelija väittää ne miehensä tapattavan?

Ukrainan "sota" on kansanmurha, missä toinen valtio on tunkeutunut itsenäisen valtion rajojen sisälle ilman todellista syytä! Putin ja Lavrov saatava kansainväliseen oikeuteen ja vankilaan.

Nyt on suomalaisilla hyvät työmarkkinat työttömille, ottakaa vähän opiksenne ja menkää auttamaan puutarhoihin ja maatalouteen, saatas maitoa ja tomaattia ym.jatkossakin, nyt pitää puhaltaa yhteiseen hiileen.

Suna Kymäläinen yritti jo vuosia sitten tuoda esille kiinteistöjen myynnin venäläisille aiheuttaman riskin ja nytkö te sitten heräätte muut. Tarvitaanko aina äärimmäisiä kriisejä ennen kuin otetaan päät pensaasta pois.

Jätän tästä lähtien Valion tuotteet hyllyille ja S-ryhmän sijaan teen ostokseni kilpailijan kaupoissa.

"Saatte itse päättää liittymisestänne Natoon". Tämä on itsestään selvä asia, johon tuudittaudumme. Meiltä jää kuitenkin huomaamatta asian tärkein puoli, Venäjän reaktio, tai siitä ei uskalleta puhua.

Mitä järkeä Saarikon oli tv:ssä viitata puolueensa turvallisuuspoliittiseen ohjelmaan sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja Euroopan turvallisuuskuva muuttui kertarysäyksellä.

Veronmaksaja

Valtakunnalliset rauhankellot Ukrainalle soivat to klo 19. Miksei Taipalsaarella?

Ei presidentti Halonen ole saanut Putinilta kissaa vaan Medvedeviltä, joka oli ryhtynyt kissankasvattajaksi. Presidentit sekaisin?

Kissankasvattaja

Kaikkien maiden diktatuurit - alas!