Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Erikoinen tilanne Lappeenrannassa. Vanhoja taloja pilvin pimein, mutta jos joku talo halutaan purkaa ja rakentaa uusi, niin ei käy, vaan juuri se suojellaan

Nyt malttia suojateiden läheisyydessä. Lumivallit peittävät pienemmät ihmiset helposti.

Paikka auringossa paras radioohjelma aikoihin. Musiikki tosi hyvää. Sais olla vaik pitempikin.10+

Alemmuuskompleksista kärsivä V. Putin haikailee länteen orientoituvan Ukrainan perään, joka on ränsistyneiden kylien ja onnettomien ihmisten Venäjää huomattavasti kehittyneempi maa.

Venäjän sotatoimia Ukrainassa ei voi mitenkään puolustella. Ennen suurempaa riehaantumista lienee kuitenkin hyvä muistella Yhdysvaltojen Irakin sotaretkeä. Sillehän suorastaan taputimme.

Venäjä tekee samaa kuin USA:n tukema Israel Palestiinassa tai Natomaa Turkki kurdeja vastaan valtaamalla alueita Syyriassa "turvavyöhykkeiksi" suojelemaan maatansa ja kansalaisiaan. Seuraavaksi pitää laajeta edelleen, koska turvavyöhykkeitä pitää suojella ja jne..

Genera....Putin sanoi, ettei havittele keisarin aikaisia rajoja mutta ei vuoden 45/47 rajoista?

Kimmo Kiljunen lupasi parantaa eläkeläisten asioita, mm. poistaa taitetun indeksin. 3 vuotta kulunut eduskunnnassa, Kiljusella ei ole tapahtunut. Demarit lupas vappusatasen, ei ole tapahtunut! Kuka vielä uskoo näihin?

Ulkoministeri Haavisto (vihr.) sanoo, että Suomen Nato-kysymys on ajankohtainen sitten, kun Ukrainan kriisi on ohi. Valitettavasti siihen menee vähintään 20 vuotta. Putin on silloin 90-vuotias.

Kysäisin aikaa terveyskeskukseen sydänoireiden vuoksi. Aika ja lääkäri olisi löytynyt vain Imatran Honkaharjusta. Jätin tilaisuuden väliin, koska Lpr:n Voisalmesta sinne olisi ollut yöreissu!

Kuka puolustaa maajussia? Ketä varten on MTK? Kuka puolustaa maajussia? Ai, sehä tuli jo, mut ei kai haittaa.

Moskovassa muutama ihminen tekee päätökset, ja sitten duuma myötäilee hyväksynnän. Suomessa muutama ihminen tekee päätökset, ja sitten edustajat pakotetaan ryhmäpäätökseen. Näinkö demokratia toimii?

Olisi todella tyhmää lähettää nyt aseita Ukrainaan, se tarkoittaisi ilmoittautumista mukaan kriisiin ja merkitsisi aseidemme piippujen kääntämistä Venäjää kohti.

Nykytilanteessa itäraja pitää sulkea täysin, myös Allegro-junan kulkeminen on lopetettava.

On tää Suomen touhu kummaa. Maatalous kärsii, ja suurin hätä kapakoista ja ravintoloista.

Erikoinen tilanne Lappeenrannassa. Vanhoja taloja pilvin pimein, mutta jos joku talo halutaan purkaa ja rakentaa uusi, niin ei käy, vaan juuri se suojellaan.

Voi pyhä Sylvi! Mikä määrä asiantuntijoita onkaan Suomella ollut varaa kouluttaa. Koronan aikana tämä jo ihmetytti. 6-miljoonainen kansa ja ainakin 4 miljoonaa asiantuntijaa? Kaikki kierrätetään TV:ssä!

Venäjä hyökkää Ukrainaan, ja Suomi keskustelee muutamasta tykin viennistä Ukrainaan. Melkoista sinisilmäisyyttä.

Horneteja korvaavien F-35 koneiden saamista Suomeen on tässä tilanteessa syytä aikaistaa.

Kaupunkikuvatyöryhmän pitäisi katsoa peiliin ja kysyä itseltään, miten hyvin meni omasta mielestä pizzakioskin ja päiväkodin julkisivujen suunnittelu Rakuunamäelle!

Jospa Niina Malm nyt ei puuttuisi UPM:n ja paperin lakkoiluun, sillä ei heru yhtään lisäpisteitä.

Miksi UPM haluaa tehdä tuotantoa Suomessa, muttei halua maksaa työntekijöille samaa palkkaa kuin muut saman alan yhtiöt vaan paljon pienempää.

Ehdotan, ettei mikään maa myönnä kenellekään venäläiselle viisumia. Joutuvat itse miettimään ja syrjäyttämään Putinin.

Vladimir ei tokene, ennen kuin saa maistaa omaa lääkettään.

Alle 100 vuotta rauhaa oli Putinille liikaa. Bisnekset kärsivät. Onneksi se yksi hömelö USAsta ei ole enää vallassa. Saattaisi taputtaa käsiään.

Piti oikein tarkistaa itsenäisen Suomen syntyhistoria 1917.

Etelä-Saimaa on vajonnut iltapäivälehtien tasolle. Kaksi sivua tyhjänpäiväisestä, itsekritiikittömästä julkisuuden tavoittelijasta, kun maailma on kriisissä. Missä on lehden itsekritiikki? Nyt loppu ES tässä perheessä.

Nato yllätettiin housut kintuissa, ja se on paperitiikeri!

Edellisen sodan evakko

Suomen hallitus! Nyt pikainen päätös siitä, että maatalous saa kaiken mahdollisen tuen! Alkutuotannon varmistaminen on nyt prioriteetti numero yksi!

Nyt turhat hommat seis ja kunnostamaan Salpalinjaa.

V. Putin sanoi lopettavansa kansanmurhan Ukrainassa? Valitettavasti hän aloitti sen.

Miksi Suomi ei liittynyt Natoon Jeltsinin aikana?

Huonoimmista huonoin auraus tänä talvena! Hävetkää Lpr:n johto!

Suomi Natoon, jos vielä pääsee. Puheet liitosta Ruotsin kanssa höpinää, Ruotsi ei liittoudu.

Mites nyt Nato-vouhkaajat? Kukaan ei tule Suomea auttamaan, jos suuta soittamalla kriisiin joudumme! Kyllä se nähtiin tässä meneillä olevassa esimerkissä. Pientä oli apu myös vuosina 1939–45!

Mitähän ukrainalaisia oikein auttaa nämä osanotot sodassa. Raha on pieni lämmitin, kun pommit putoavat niskaan. Miten yksin sitä maa jää hyökkääjää vastaan. Kaikki liukenevat ja seliseli!